Μπορεί να μην τον συμπαθούμε ιδιαίτερα (αντιθέτως μάλιστα), όμως οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι μέγας μαιτρ στο σκάκι και πολύ δυνατός ηγέτης για τον λαό του. Έχω πια την βεβαιότητα ότι τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή μας είναι σχεδόν όλα δάκτυλος του Σουλτάνου...
που υλοποιεί σατανικό σχέδιο διευθέτησης πολλών καταστάσεων συγχρόνως.


Πρώτον. Πλήρης καθυπόταξη των Κούρδων της χώρας του και μηδενισμός της πιθανότητας ίδρυσης Κουρδικού Κράτους από τους Κούρδους του Ιράν, του Ιράκ και της Τουρκίας.
Δεύτερον. Καταστροφή της εχθρικής Συρίας και του Αλεβίτη ηγέτη της με πλήρη συνεννόηση με ΗΠΑ και με Σαουδική Αραβία. Χρησιμοποιήθηκε πρώτα η αντιπολίτευση και μετά οι ισλαμοπίθηκοι του ISIS.
Τρίτον. Εξαναγκασμός της Ρωσίας για συμμετοχή στον πόλεμο κατά του ISIS στην Συρία, πρόκληση τρόμου στην υφήλιο από τις αγριότητες των βρωμερών Ισλαμοπιθήκων, πρόκληση προσφυγικού κύματος κατ΄αρχήν σε Ιορδανία και στην συνέχεια στην Ευρώπη, πανικός στην Ευρώπη.
Τέταρτον. Διευκόλυνση των Συριακών προσφυγικών ροών για να περάσουν στην Ευρώπη δια της Ελλάδας με σύγχρονη κρυφή παρότρυνση σε Ιρακινούς, Αφχανούς, Λίβυους, Μαροκινούς, Νιγηριανούς και Σομαλούς να κάνουν το ίδιο.
Πέμπτο. Η Ευρώπη αποφασίζει να κρατήσει τους πρόσφυγες (Σύρους και Ιρακινούς) ενώ απαγορεύει την είσοδο στους υπόλοιπους που τους θεωρεί μετανάστες. Αυτοί οι τελευταίοι θα συσσωρευτούν στην Ελλάδα αφού η Τουρκία δεν θα τους θέλει πίσω.
Έκτο και τελευταίο. Η Ελλάδα, η φτωχή Ελλάδα, η χιλιοτσακισμένη από την οικονομική κρίση Ελλάδα, δεν θα μπορέσει να αντέξει όλο αυτό το βάρος μόνη της. Η Ευρώπη δεν συμπαραστέκεται. Αντιθέτως. Φυσικό είναι να καταρρεύσει.
Και τότε, υπό τις ευλογίες της δύσης όλης, θα συμφωνήσει με τον «καλό» της γείτονα και «σύμμαχο»,την Τουρκία, να βοηθήσει με ανταλλάγματα, βέβαια, στο Αιγαίο και όπου αλλού.
Το σχέδιο αυτό του Σουλτάνου πραγματοποιείται επειδή βοήθησαν οι προδοτικές κυβερνήσεις της Ελλάδας κατά το διάστημα των τελευταίων ετών και θα επισφραγισθεί από την άθλια κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και των λοιπών συνοδοιπόρων (ΑΝΕΛ και Οικολόγων) που επελέγησαν για να κυβερνήσουν σε αυτήν ακριβώς την συγκυρία.
Κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός μας είχε προειδοποιήσει πολλά χρόνια πριν συμβούν όλα αυτά. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Εμείς φροντίσαμε να τον εξοστρακίσουμε και παρά λίγο να τον βάλουμε και στην φυλακή με ψεύτικες κατηγορίες.
Ο θεός να μας λυπηθεί και βάλει το χέρι του.


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top