Με ποιο δικαίωμα κλείνουν αλλοδαποί τους Ελληνικούς δρόμους και διαδηλώνουν?
Που είναι η Αστυνομία και γιατί δεν επεμβαίνει,υπάρχουν διαταγές να αφήσουν τους ξένους να καταπατήσουν το Σύνταγμα και τα δικαιώματα της Ελλάδας και των Ελλήνων?
Μας ήρθανε στοιχεία πολλά και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ποιοι είναι οι αληθινοί οργανωτές αυτών των Αντισυνταγματικών διαδηλώσεων και περιμένουμε και από τους φορείς της Θεσσαλονίκης να απευθύνουν ερώτημα προς τον κύριο Μπουτάρη αν έδωσε αυτός η ο δήμος της Θεσσαλονίκης άδεια να κλείσουν οι δρόμοι από αλλοδαπούς!
Τα στοιχεία που μας ήρθαν και θα δημοσιοποιηθούν όταν πρέπει έχουν ήδη αποσταλεί προς όλους τους Ελληνικούς Πατριωτικούς συνδέσμους της Ελλάδας,καθώς φαίνεται ότι αυτό το τέρας που επικαλείται τα δικαιώματα των προσφϋγων και λαθρομεταναστων,επικαλείται και τον θάνατο όσων αντισταθούν στην μετατροπή της Ελλάδας σε ένα γκέτο λαθρομεταναστών και προσφύγων,χαρακτηρίζοντας τους όλους ως φασίστες,ναζιστές,χρυσαυγίτες κλπ.
Με τα στοιχεία μαζί μας ήρθε και φωτογραφικό και άλλο υλικό μελών από όλη την Ελλάδα,κυρίως την Αθήνα,την Κρήτη και την Θεσαλονίκη.
Μαντέψτε λοιπόν ποιος είναι από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης αυτής που απειλεί με ΘΑΝΑΤΟ,ευθέως όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα αντισταθούν στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδας?
Αγαπητοί φίλοι και φίλες αυτός ο Αριστερός Φασισμός είναι άνευ λογικής καθώς απουσιάζει κάθε λογική και κάθε επιθυμία διαλόγου,δηλαδή δεν είσαι με αυτούς είσαι για αυτούς αυτόματα Φασίστας,Ρατσιστής,
Μουσολινιστής και Χρυσαυγίτης και προτρέπουν στα μέλη τους να ¨Τσακίσουν¨ όλους όσους σταθούν εμπόδιο στα σχέδια των Νεοταξιτών Σατανιστών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων!
Που είναι οι Εισαγγελείς,που είναι οι Αξιωματικοί,που είναι οι Δικαστικοί?
Ποιοί είναι όλοι αυτοί και γιατί πρέπει εμείς να τους υπομένουμε αλλά και να κινδυνεύουμε να εκφράσουμε ακόμα και την εναντίωση μας και την διαφωνία μας,όπως αυτα τα δικαιώματα δίνονται και προστατεύονται
από το Ελληνικό Σύνταγμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ?

Ιδρυτικά -Συντονιστικά μέλη της ΚΕΕΡΦΑ (Έχουμε και άλλα στοιχεία ακόμα και βίντεο για ώρα ανάγκης)
Πέτρος Κωνσταντίνου της 'Ανταρσίας -ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,Awais Muhammad- Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας-
ο Δημήτρης Ταβουλάρης Δημοτικός Σύμβουλος ' ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ -
Βάσω Καραϊνδρου συνταξιούχος Δικηγόρος-Θανάσης Καμπαγιάννης Δικηγόρος
Τηλέφωνα επικοινωνίας Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2103232871, 6932828964
KEEΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗΤι ζητάνε? -ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ
-Ελληνική Ιθαγένεια σε ΟΛΑ τα παιδιά λαθρομεταναστών και προσφύγων σε πρώτη φάση και στην δεύτερη ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
-Να μην υπάρχουν κλειστά κέντρα Φιλοξενίας,ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ
-ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
-ΝΑ ΜΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
-ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
-ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ
-ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
-ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ-ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top