Γιατί σας εκπλήσσει ότι ο Μουζάλας είπε τα Σκόπια Μακεδονία; Είναι πιστεύετε η πρώτη φορά;

Εξάλλου όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι του Σύριζα είναι εθνομηδενιστές, ανθέλληνες και άθεοι. Δηλαδή ότι είναι αντίθετο με τον Ελληνισμό.

Άρα γιατί σας κάνει εντύπωση που το είπε, και γιατί σας κάνει εντύπωση που όχι μονο δεν παραιτείται, αλλά τον υποστηρίζουν κιόλας όλοι.

Αν πατριώτης Υπουργός αποκαλούσε τους πρόσφυγες λαθρομετανάστες, θα του ζητάγανε να παραιτηθεί επειδή είναι ρατσιστής, αλλά είπαμε:

GREEKS GO F*** YOURSELVES… YES TO THE MUSLIM ILLEGAL IMMIGRANTS!
Άρα προβλέπω:

1.Ο Μουζάλας θα παραμείνει στη θέση του, και θα ξαναπεί το Σκόπια Μακεδονία. Εξάλλου γι’αυτό το έκανε, για να δούνε την αντίδραση του κόσμου. Σύντομα τα Σκόπια θα είναι επίσημα Μακεδονία. Μόνο έτσι θα ανοίξουν τα σύνορα. Θα πας πουν, ανοίγουμε τα σύνορα για το όνομα Μακεδονία. Και επειδή θα μας έχουν στείλει 2.000.000 από αυτούς, θα τους δώσουμε το όνομα και θα πούμε και ευχαριστώ. Εμείς, επειδή έχουμε ανίκανους και άσχετους πολιτικούς, δώσαμε σε όλους τους εχθρούς μας (Τούρκους, Αλβανούς και Σκοπιανούς) όπλα για να μας εκβιάζουν. Βέβαια, τι περιμένουμε όταν έχουμε αγγράμματο Υπουργό Παιδείας, γυναικολόγο που ασχολείται με τη λαθρομετανάστευση, και πρωθυπουργό καταληψία πρόεδρου 15-μελούς;

2.Ο Καμμένος δε θα πάει πουθενά. Σιγά ρε Πάνο μη σκίσεις κάνα καλτσόν. Τώρα σε πιάσανε οι πατριωτισμοί; Τώρα που η Ελλάδα έγινε Ισλαμαμπάντ; Άσε ρε Πάνο. Τα έχεις πει και άλλες φορές αυτά. Που είναι οι κόκκινες γραμμές οεο;;

3.Αν τον παραιτήσουν, τότε θα έρθει η Φώφη ή ο Ποταμάκιας στην εξουσία. Άλλο που δε θέλουν!

Το σίγουρο είναι ότι ο Τσίπρας… ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ!
Το έχουμε πει πολλές φορές…

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ισχυρών… ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ! Ακόμα και αν σκοτώνει ή βασανίζει τον ίδιο του το λαό.
Μόνο όταν πας κόντρα στους ισχυρούς, πέφτεις!

Διαβάστε λίγο ιστορία και δείτε τι γίνετε στον κόσμο.

Ο Τσίπρας θα παραμείνει στην εξουσία για πολλά πολλά χρόνια, και όταν καταλάβουμε πόσο προδότης είναι, θα ξυπνάμε με τις κραυγές του ιμάμη.
Το βλέπουμε εξάλλου να συμβαίνει σιγά σιγά… άσχετα αν το παίζουμε τυφλοί και κουφοί.

ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top