Η Ρωσία “περπατώντας” μπορεί να πάρει τη παραλία της Γεωργίας αν σκάσει κάποιο επεισόδιο στη Νησάκια Σπράτλυ που η Κίνα τεχνητά συνεχίζει να επεκτείνει και να εξοπλίζει με πυραύλους. Τεράστιος αριθμός αεροπλάνων των ΗΠΑ είναι ήδη στην Οκινάουα, όπως και μεγάλος αριθμός πυρηνικών υποβρυχίων στη Κορέα. Πρώτη φορά είναι τόσο μεγάλοι οι αρθμοί απο το B’ παγκόσμιο πόλεμο. Οι ΗΠΑ είναι πολύ απασχολημένες με το θέμα αυτό. Το πότε θα ξεκινήσουν διάφορα γεγονότα στη Συρία εξαρτώνται απο το timing.

Όπως και να έχει, γεωοικονομικά το πρόβλημα των ΗΠΑ με τη Κίνα και τη Βόρεια Κορέα είναι πολύ σοβαρότερο. Το Συριακό και το Ελληνικό μπορεί να έλθει στη συνέχεια αν δεν τα καταφέρει η Ρωσία.

Πρέπει να βλέπετε τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αν θέλετε να προβλέψετε τι θα συμβεί σε τοπικό επίπεδο.


Φοβάμαι, ότι η Τουρκία δεν θα καταλάβει τί τη κτύπησε. Θα είναι ο πρώτος στόχος. Δεν θα μείνει τίποτα. Tώρα μάλιστα που η ISIL εοιμάζεται να ρίξει βρώμικες βόμβες στη Συρία () απο τα αμερικάνικα τανκς της Άγκυρας που δεν πήρε η Ελλάδα, η κατάσταση θα ξεφύγει… Τα θραύσματα των βρώμικων βομβών και όχι μόνο με τον άνεμο μπορούν να πάνε παντού. Τα εδάφη δεν θα καλλιεργούνται λόγω αυξημένης τοξικότητας απο τα μικροσωματίδια. Στην Ελλάδα ο Δημόκριτος δεν θα βρεί τίποτα…


Την ώρα που συμβαίνουν αυτά, όλοι ασχολούνται με τον υποστράτηγο και τηλεοπτικό αστέρα, που έβγαινε στα κανάλια με τα δάνεια τα τεντωμένα για αποπληρωμή στο άπειρο και που τον ετοιμάζουν τα κυκλώματα για βουλευτή. Και της Μαριωρής ο κ… βουλευτής έγινε, γιατί να μη γίνει και αυτός. Οι άλλοι στα Λαγούμια κλέβανε το παγκάρι… Η χώρα είναι…

Χωρίς μέτρο δεν υπάρχει δίκαιο και χωρίς δίκαιο δεν υπάρχει δημοκρατία. Στην Ελλάδα έχει χαθεί το μέτρο. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε Συρία, με τον ίδιο τρόπο που στήθηκε αυτό που συμβαίνει στη Συρία.

Καλό σας ύπνο.


Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top