Οι ξένοι εχθροί του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ έστειλαν στους τζιχαντιστές που είναι ταμπουρωμένοι στο Χαλέπι νέα φορτία πυραύλων εδάφους – εδάφους για να αντιμετωπίσουν την επίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων, με την υποστήριξη των ρωσικών αεροσκαφών, κοντά στο Χαλέπι, ενισχύοντας την υποστήριξη ως απάντηση στην επίθεση, ανέφεραν την Παρασκευή δύο οπλαρχηγοί τζιχαντιστών.
Οι οπλαρχηγοί δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι οι πύραυλοι με βεληνεκές 20χλμ εστάλλησαν σε «άριστες ποσότητες» ως απάντηση της επίθεσης που έχει κόψει τις γραμμές εφοδιασμού των τζιχαντιστών από τα τουρκικά σύνορα προς τις κατεχόμενες από την Αλ Κάιντα συνοικίες της πόλης του Χαλεπίου.
«Αποτελεί άριστη επιπλέον δύναμη πυρός για μας», δήλωσε ένας εκ των οπλαρχηγών που αρνήθηκε να κατονομαστεί. Ο δεύτερος ανέφερε πως οι πύραυλοι χρησιμοποιούνται για να πλήξουν θέσεις των δυνάμεων του στρατού πέρα από την γραμμή του μετώπου.
Ενώ οι πύραυλοι Grad υπολείπονται των αναγκών των ανταρτών για αντιαεροπορικά συστήματα, ένας εκ των οπλαρχηγών δήλωσε πως έχουν «σημαντική επίδραση στις θέσεις της οπισθοφυλακής του στρατού».
Με απλά λόγια, Τουρκία και Σαουδική Αραβία έστειλαν στους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο Χαλέπι αντιαρματικούς πυραύλους και το «διαφημίζουν» κιόλας.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top