Όπως το Π.Α.Μ.Ε. περιφρούρησε την Βουλή των Ελλήνων στις 19-10-11 και δεν άφησε τον Λαό να εκφραστεί , όπως σε κάθε κινητοποίηση/αντίσταση της εργατικής τάξης προσπαθεί να την καπελώσει, με τον ίδιο σχεδόν τρόπο ενέργησαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής την 7η Φεβρουαρίου 2016, στην συγκέντρωση εναντία στην Κάρτα του Πολίτη. Λαμβάνοντας θέσεις κάτω από την εξέδρα και στην συνέχεια αυθαίρετα μπαίνοντας ως κεφαλή της πορείας ( για να μπορέσουν να τραβήξουν τις ανάλογες φωτογραφίες) καπέλωσαν αυτήν την Λαϊκή συγκέντρωση που ΟΥΔΕΠΟΤΕ οι συγκεντρώσεις κατά της Κάρτας του Πολίτη είχαν χαρακτηριστεί από κόμμα.

Βρέθηκαν εκεί , με ένα και μοναδικό σκοπό να δώσουν την ευκαιρία στο κατεστημένο να χαρακτηρίσει την συγκέντρωση ως δημιούργημα της Χρυσής Αυγής και να παραπλανήσει για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό Λαό, στην άκαρπη προσπάθεια τους να μας αποδυναμώσουν. Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να γνωρίζει ότι οι Συγκεντρώσεις κατά της Κάρτας του Πολίτη , ΟΥΔΕΠΟΤΕ στηρίχτηκαν από την Χρυσή Αυγή και από οποιοδήποτε κόμμα. Πραγματοποιήθηκαν από τον απλό ΛΑΟ , είτε λόγω θρησκευτικών αντιλήψεων , είτε λόγω Δημοκρατικών Απόψεων από το υστέρημα του.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΟΠΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΣ , Π.Α.Μ.Ε –ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = 1-1 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Ελληνες YouTubers
asimpiestos
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top