Μια απίστευτη ανακοίνωση εξέδωσε το "προοδευτικό" ΠΟΤΑΜΙ κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά με αφορμή την απόφασή του να δώσει την άδεια για την τοποθέτηση... χριστιανικού σταυρού στην Ροτόντα, ένα από τα μνημεία της Θεσσαλονίκης.

Δεν θέλει να βλέπει μάλλον Σταυρό ο Σταύρος! Μήπως να τον αφαιρέσουμε και από την Ελληνική Σημαία;

Το Ποτάμι κατηγορεί τον κύριο Μπαλτά πως με την κίνησή του αυτή επιχειρεί «να προσεταιριστεί την ψήφο των θρησκόληπτων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο απίθανος κόσμος του κ. Μπαλτά

Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη λογική του Υπουργού Πολιτισμού, ο οποίος υποτάσσει μνημεία της παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες με στόχο να προσεταιριστεί την ψήφο των θρησκόληπτων.

Η παραχώρηση για μία φορά το μήνα του Ρωμαϊκού μνημείου (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco) για τέλεση λειτουργίας, μας θυμίζει τα αξέχαστα μνημόσυνα για το Μέγα Αλέξανδρο και το πέταγμα στεφανιών επάνω σε κόκκινα χαλιά στρωμένα σε ξύλινα σανίδια του συνάδελφού του κ. Καμμένου στη θάλασσα για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Κάποιος θα πρέπει να πει στον κ. υπουργό ότι η Θεσσαλονίκη έχει απομακρυνθεί από τη γραφικότητα τα τελευταία χρόνια».


Η απάντηση από την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων«Είναι φανερό ότι το Ποτάμι θέλει να εξοβελίσει ο,τιδήποτε σχετίζεται με την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό και τις παραδόσεις του λαού μας. Με κάθε τρόπο επιδιώκει να αποκοπεί ο ελληνικός λαός από τις ρίζες του στο όνομα του νεφελώδους ψευδοπροοδευτισμού και του «δήθεν».

Το εθνομηδενιστικό Ποτάμι επιδιώκει να ξεριζώσει τις αξίες στις οποίες ακουμπά διαχρονικά ο ελληνικός λαός. Δεν θα τα καταφέρει.


Έτσι όπως ...ρέει το Ποτάμι όμως, θα καταλήξει σε αποξηραμένη κοίτη».


Πηγή


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top