Η Ρωσία μετατρέπεται σε ''παράδεισο'' των επι γής Ορθόδοξων Χριστιανών,όπου δεν φοβάσαι να ομολογήσεις την πίστη σου και να αγωνιστείς γιαυτήν.Υπό την καθοδήγηση του προεδρικού απεσταλμένου Βλαντιμίρ Bulavin [με εντολή δηλαδή του προέδρου Πούτιν] κατασχέθηκαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Βορκούτιας,περίπου 500 αντίτυπα των βιβλίων της σειράς «Ανθρωπιστικών Σπουδών στη Ρωσία», του ιδρύματος Σόρος,απομεινάρια της εποχής Γιέλτσιν και 53 αντίτυπα από αυτά κάηκαν σε δημόσια θέα!!!

Αυτό ανακοίνωσε η επικεφαλής της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου της Βορκούτιας Έλενα Vasilieva.

Σύμφωνα με την ίδια κάποια από τα βιβλία είχαν αντιεθνικό περιεχόμενο,ενώ κάποια άλλα ήταν καθαρά προσηλυτιστικού χαρακτήρα σε αιρέσεις και σέχτες και έβαλαν κατά της Ορθοδοξίας!! Είχε προηγηθεί πρίν μερικές ημέρες επιστολή του αναπληρωτή προεδρικού απεσταλμένου Αντρέι Travnikova πρός τον τοπικό αναπληρωτή πρωθυπουργό της Κώμης [Βορκούτιας] Tamara Nikolayeva,με την οποία ζητούσε την άμεση καταστροφή των βιβλίων του ιδρύματος Σόρος,με το σκεπτικό πως..΄΄αλλοιώνει το εθνικοθρησκευτικό φρόνημα της νεολαίας,διαστρέφει συστηματικά την εθνική μας ιστορία και προωθεί τους αλλοδαπούς στην ρωσική ζωή,ως αναγκαίο συστατικό!!! [σας θυμίζει κάτι απο Ελλάδα;;]΄΄

Να θυμίσουμε πως στα τέλη Νοεμβρίου το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Ρωσίας αναγνώρισε το ίδρυμα Σόρος,ως απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας!!!

Αυτά στην Ορθόδοξη Ρωσία που δεν ποινικοποείται το εθνικό φρόνημα και η αγάπη προς την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις.Να κάνουμε και εδώ στην Ελλάδα μια έρευνα να δούμε πόσα βιβλία του ιδρύματος Σόρος υπάρχουν σε σχολεία και πανεπιστημιακά ιδρύματα;

Δεν χρειάζεται φίλοι μου,απο τα αποτελέσματα καταλαβαίνουμε και το μέγεθος της εισχώρησης του αντεθνικού αυτού ιδρύματος στην κοινωνία μας. Συμπερασματικά η Ρωσία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της επάρατης νέας εποχής,’οτι αυτή εκφράζει σε πολιτικό,θρησκευτικό,πολιτισμικό επίπεδο και ως ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε καθήκον να σταθούμε στο πλευρό της!!!


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top