«Πικρό» βραβείο σε Τσίπρα από το Χάρβαρντ


Ένα... ιδιότυπο βραβείο δίνει το τμήμα Νομικής του πανεπιστημίου Χάρβαρντ στην προηγούμενη κυβέρνησης της Ελλάδας, καθώς αναδεικνύει την διαπραγμάτευση του 2015 ως τη χειρότερη για τακτική για την περασμένη χρονιά.

Το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ εξέδωσε τη λίστα με τις χειρότερες διαπραγματευτικές τακτικές του 2015, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος για τη διαπραγμάτευση, και στην πρώτη θέση κατατάσσεται η προηγούμενη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Στο κάδρο μπαίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης οι οποίοι δεν ονοματίζονται αλλά είναι εκείνοι που ηγήθηκαν της ελληνικής διαπραγμάτευσης.

Όπως σημειώνει το Χάρβαρντ η ελληνική κυβέρνηση υιοθέτησε πολεμικό τόνο ο οποίος δεν έφερε καλά αποτελέσματα.

«Δυσαρεστημένος από τη συμφωνία που του προτάθηκε ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δημοψήφισμα. Αφού οι Έλληνες απέρριψαν την συμφωνία, η ελληνική οικονομία υποχώρησε ακόμη περισσότερο και ο Τσίπρας με την ομάδα του αναγκάστηκαν να δεχθούν ένα ακόμη χειρότερο πακέτο» αναφέρεται στην περιγραφή του... βραβείου.

«Το μάθημα; Ένας πιο συγκαταβατικός τόνος θα σε πάει πολύ παραπέρα απ ότι οι ακροβατισμοί όταν έχεις τολμηρές απαιτήσεις» καταλήγει το Χάρβαρντ.
 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top