Μια πρωτοφανής στα στρατιωτικά χρονικά προδοσία φαίνεται πως συντελέστηκε φέτος την Άνοιξη στην Ελλάδα, με τη χώρα μας να ενεργοποιεί το υπερόπλο των S-300 που διαθέτει στην Κρήτημόνο και μόνο για να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν τα μυστικά του οι Ισραηλινοί πιλότοι και τεχνικοί!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REUTERS
Την συνταρακτική αυτή αποκάλυψη κάνει το Reuters, επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές του Ισραήλ, σύμφωνα με τις οποίες το Τελ Αβίβ έχει δοκιμάσει να σπάσει το σύστημα αεράμυνας S-300 - το οποίο έχει εγκατασταθεί από τη Ρωσία και σε χώρες της Μέσης Ανατολής -κάνοντας πραγματικές δοκιμές στους Ελληνικούς S-300 της Κρήτης,τους οποίους ενεργοποίησε ειδικά για αυτόν τον σκοπό η Ελλάδα, ύστερα από εντολή των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια κοινών ελληνο-ισραηλινών αεροπορικών ασκήσεων φέτος τον Απρίλιο - Μάιο 2015!

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ
Έτσι χάρη στην Κυβέρνηση, οι Ισραηλινοί πιλότοι και τεχνικοί, προσπάθησαν με ελιγμούς να αποφύγουν  ή να παραπλανήσουν ή να παρεμβάλουν το ραντάρ των S-300, ψάχνοντας να βρουν τα αδύνατα ή τυφλά σημεία τουΧωρίς φυσικά να μας κοινοποιήσουν το αποτέλεσμα των πειραματισμών τους, επειδή αυτοί δεν είναι "Ελλάδα"....

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Εάν αληθεύει η εξωφρενική αυτή αποκάλυψη, τότε πρόκειται για εθνική προδοσία τεραστίων διαστάσεων, καθώς αφέθηκαν ξένα αεροσκάφη, ξένα ραντάρ και ξένοι τεχνικοί και ειδικοί, να καταγράψουν και να δοκιμάσουν ανενόχλητα το πλέον προηγμένο Σύστημα Αεράμυνας της Ελλάδας S-300, με κίνδυνο να μπορέσουν τώρα ή μελλοντικά να το παρεμβάλουν, να το παρακάμψουν, να το τυφλώσουν ή να το ακυρώσουν!

Μπορούν τέλος οι Ισραηλινοί να δώσουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία και διαπιστώσεις με το αζημίωτο στην Τουρκία, συμβάλλοντας καίρια στην κατάρρευση της Εθνικής Άμυνας και Αεράμυνας της Ελλάδας, σε περίπτωση τουρκικής εισβολής!

ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΗΛΙΑΚΗ
Θυμίζουμε ότι για την προστασία ακριβώς αυτών των ελληνικών S-300, είχε δώσει τη ζωή του ο ηρωικός Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, αναχαιτίζοντας τουρκικά αεροσκάφη που είχαν πετάξει προς την Κρήτη, για να φωτογραφίσουν τις θέσεις των S-300!

Επισήμως ειπώθηκε τότε ότι ο Ηλιάκης χτυπήθηκε από Τουρκικό μαχητικό στην καλύπτρα του, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι υπήρξε κατάρριψη!

Το χειρότερο δε όλων είναι ότι ο Τούρκος πιλότος που τον σκότωσε, δεν συνελήφθη από την Ελλάδα, παρότι διασώθηκε στο Αιγαίο μετά την πτώση και του δικού του αεροσκάφους και παρότι απείλησε με πιστόλι τους Έλληνες διασώστες, αλλά παραδόθηκε αμέσως σε τουρκικό ελικόπτερο, παρότι είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, είχε φωτογραφήσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις μας, είχε σκοτώσει έναν Έλληνα πιλότο και είχε καταστρέψει ένα πανάκριβο ελληνικό μαχητικό!

Το να αφεθούν λοιπόν τώρα οι ελληνικοί S-300 να γίνουν ισραηλινά πειραματόζωα, αποτελεί ατιμωτική προδοσία στη μνήμη του Έλληνα Ικάρου, που έδωσε την ζωή του για να τους υπερασπίσει στις 23 Μαΐου 2006...

"ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ"...
Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, οφείλουν ή εξηγήσεις ή παραιτήσεις! 
Αυτός ο εθνικός διασυρμός και η εθνική κατάντια, δεν έχουν ξαναγίνει!

Πολύ περισσότερο, που ανώτερος αξιωματούχος του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας, είπε στο Reuters ότι "αυτή τη στιγμή το S-300 δεν είναι σε λειτουργία", πληροφορώντας έτσι και δίνοντας πράσινο φως στους Τούρκους για κάθε είδους παραβιάσεων ή και θερμών προσβολών εναντίον της Ελλάδας!

Γιατί οι S-300, εντοπίζουν στόχους αεροσκαφών ή πυραύλων σε απόσταση 300 χλμ! Από τη στιγμή δηλαδή που απογειώνονται τα τουρκικά μαχητικά για να παραβιάσουν τον εναέριο χώρο μας σε Νότιο Αιγαίο και ΑΟΖ, είναι εγκλωβισμένα και τελειωμένα! Αν τους λειτουργούσαμε... Όμως εμείς και τους έχουμε κλειστούς και τους το λέμε... 

Και αφήνουμε και τους Ισραηλινούς να "σπάσουν" με την ησυχία τους το ραντάρ, ίσως και τους κωδικούς, την αεράμυνά μας...

Και ο ήρωας Σμηναγός λείπει πια για να μας προστατέψει από τους φανερούς κατασκόπους! 
Λείπει! Εκεί ψηλά, στον "χορό των πουλιών"


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top