Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν από 100 περίπου χρόνια έχει βάλει φωτιά στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς από αυτούς να είναι πεπεισμένοι ότι ο Ρώσος ηγέτης, Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αθάνατος.Η Daily Mail αναφέρει ότι η φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1920 δείχνει έναν Ρώσο στρατιώτη που έχει μια παράξενη ομοιότητα με τον σημερινό ηγέτη της χώρας.


Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Άλλη μία φωτογραφία εικονίζει έναν Ρώσο στρατιώτη και πάλι το 1941, που μοιάζει εκπληκτικά με τον Πούτιν.

Κάποιοι πιστεύουν πως είναι η απόλυτη απόδειξη πως ο Πούτιν είναι πάνω από 63 ετών διαθέτοντας ωστόσο γυμνασμένους κοιλιακούς και μια αγάπη για την ιππασία. Αυτοί οι άνθρωποι όμως πιστεύουν ότι είναι ένα μυθικό πλάσμα που δεν γερνά και μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο.

Το disclose.tv αναφέρει: «Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν φωτογραφίες από το 1920 και το 1941, για τις οποίες οι άνθρωποι ισχυρίζονται πως είναι φωτογραφίες του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν. Στην πραγματικότητα, οι υποστηρικτές της θεωρίας πως ο Πούτιν είναι παντοδύναμος και αθάνατος, έχουν δημιουργήσει μια ιστορία πως ο Ρώσος πρόεδρος είναι ένα μυθικό πλάσμα που κατοικεί στον πλανήτη μας εδώ και εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια».

Πηγή: Daily Mail

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top