Ανδρέας Παπαμιμίκος
 
Επίθεση στα συστήματα και τους μηχανισμούς που πασχίζουν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, εξαπέλυσε μέσω συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος υποστήριξε ότι «οι μηχανισμοί και τα συστήματα επιδιώκουν να εμπλέξουν στην εκλογική διαδικασία ακόμα και την προσωπική μου ζωή, ακόμα και την κοπέλα μου. Αυτοί δεν θα κάνουν σε μένα μαθήματα ηθικής» και συμπλήρωσε «Αυτοί που είναι 40 χρόνια στην πολιτική και που βάζουν άλλους μπροστά για να ρίξουν τη λάσπη, είναι αυτοί που έχουν τους μηχανισμούς και τους κινητοποιούν».

Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ανέφερε: «Το τι θα γίνει την Κυριακή θα το αποφασίσουν οι νεοδημοκράτες και όχι ο κύριος Παπαμιμίκος, Καραμανλής, Μητσοτάκης, Σαμαράς. Κανένας. Οι ανώνυμοι ψηφοφόροι θα το κρίνουν».

Σε ερώτηση σχετικά με τις δικές του κινήσεις την επόμενη μέρα των εκλογών, ο γραμματέας της ΝΔ είπε: «Εγώ τη Δευτέρα θα είμαι εκεί με οποιονδήποτε πρόεδρο» και συνέχισε: «Το τι θα κάνω τη Δευτέρα όμως είναι δική μου επιλογή. Εγώ δεν είμαι γαντζωμένος στη καρέκλα και ούτε έχω πάρει την καρέκλα από τον μπαμπά, τον παππού ή τον θειο μου».

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top