Η πρώην βουλευτής μίλησε στο Down Town για όλους και για όλα, ενώ πόζαρε φορώντας κόκκινα ρούχα και γόβες Louboutin, οι οποίες μάλιστα είναι δικές της. Στη συνέντευξή της, η κυρία Μακρή άφησε σαφείς αιχμές για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο έρπης που είχε βγάλει ήταν επικοινωνιακό τρικ και μακιγιάζ για να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Υπάρχει μία φήμη ότι κάποτε ήσασταν συγκάτοικοι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Όχι καλέ. Τι δουλειά έχω εγώ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ο Παπάς με τον Γαβριήλ και τον Τσίπρα συγκατοικούσαν. Πριν κάνει παιδιά με την Περιστέρα, πριν γίνει Πρόεδρος.

Στους φίλους σας, για παράδειγμα, τι λέτε για εκείνον (σ.σ. Τσίπρα);
Εντάξει, γελάω. Γελάει ο κόσμος με τα καραγκιοζιλίκια. Εγώ τον κατάλαβα, ο κόσμος θα τον καταλάβει όταν θα κάνει το «μπράφ».

Καμμένος ή Τσίπρας;

Και οι δύο το ίδιο είναι. Αυτοί οι δύο έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Τι τίτλο θα βάζατε στη σημερινή σας φωτογράφιση;
Εγώ στα κόκκινα και αυτοί στα πράσινα. Όταν λέω πράσινα εννοώ στο ΠΑΣΟΚ, στο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ.

Οι ομοιότητες του Αλέξη Τσίπρα με τον Παπανδρέου είναι κάτι που συζητιόταν στα πηγαδάκια της Βουλής;
Ναι. Έλεγαν ότι μιμούταν και τη φωνή του. Τον τελευταίο καιρό έκανε εκφράσεις πάνω από το βήμα και προσπαθούσε να τον μιμηθεί. Βέβαια, έχει πολλούς καλοθελητές δίπλα του που του λένε ότι είναι ο νέος Παπανδρέου. Από αυτούς που μάζεψε του κακού παλιού ΠΑΣΟΚ.

Στο facebook γράψατε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μυξοκλαίει, βγάζει έρπη και την ίδια ώρα παραδίδει το λαό και τη χώρα».
Παλιά δεν μυξόκλαιγε ότι τον εκβίασαν; Εγώ δεν μυξοκλαίω. Ούτε θα παρέδιδα το λαό και τη χώρα. Όσους έρπεις και να έβγαζα. Εγώ βγάζω γιατί είναι ιός και τον έχεις, δεν τον κάνεις μακιγιάζ. Όπως έβγαζε όλως τυχαίως και ο Παπανδρέου. Ο έρπης είναι ιός. Δεν τον βγάζει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ό,τι και να πάθει. Δεν τον βγάζει ο οποιοσδήποτε από το άγχος. Είτε έχεις αντισώματα είτε δεν έχεις. Οι άνθρωποι που βγάζουν έρπη, βγάζουν από μικροί. Δεν μπορεί ένας που δεν έχει βγάλει ποτέ, να βγάλει ξαφνικά έρπη. Μακιγιάζ είναι.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top