Όχι... Αυτός ο ενελέητος βομβαρδισμός με το "δράμα" της χηρεύσασας τριχομουρατζούς, δεν υπηρετεί την ανάγκη προβολής ενός ανθρώπινου δράματος...

Τα ανθρώπινα δράματα των συντετριμμένων ανθρώπων, βιώνονται προσωπικά, και ουδεμίαν ανάγκη καμερών έχουν για την κατευθυνόμενη αναπαραγωγή τους. Όλη αυτή σάχλα που ζούμε δυο μέρες τώρα, είναι μέρος της πουστιάς - που... δεν είναι μονάχα σωματικό κουσούρι - και αποσκοπεί στην εκπούστευση της καθημερινότητας και του μυαλού των ανθρώπων. Γι αυτό και η απάντησή μας σ όλα αυτά τα ξεράσματα που εκπέμπονται, υπήρξε σαφέστατη από την πρώτη στιγμή.


Κανενός νεκρού και καμία μνήμη λοιπόν δεν προσβάλλουμε όσοι αντιδρούμε στον εξευτελισμό σας και στην απόπειρα κατεξευτελισμού του δημόσιου λόγου.


Εμείς θέλαμε να θυμόμαστε αυτό που ξέραμε. Αυτό θέλαμε να τιμούμε. Αυτό θέλαμε να αποχαιρετίσουμε ήσυχα και απλά.
  • Εσείς επιλέξατε να δηλητηριάσετε τη μνήμη των ανθρώπων, για να καθαγιάσετε το πισωγλέντικο με κίβδηλα δάκρυα και εξ ίσου κίβδηλη "ανθρωπιά". 
  • Εσείς και η χηρεύσασα προσβάλλετε και σκυλεύετε τις μνήμες των ανθρώπων και όχι εμείς.
  • Στη κάμερα η τριχατζού χηρεύσασα, δε βγήκε για να κλάψει, αλλά για να πλασαριστεί αναζητώντας καινούριο ανταλλακτικό.

Κανείς από μας δε δίνει δεκάρα τσακιστή για το τι κάνετε στα κρεβάτια σας. Εσείς επιχειρείτε να μοστράρετε με το ζόρι τη μπόχα της καμαρίλας σας, και να την μετατρέψετε σε στοιχείο της ζωής μας, προσβάλλοντας την αισθητική και τις αξίες μας.

Αφήστε την υποκρισία κατά μέρος λοιπόν ξεφωνημένοι. Τη γνώμη μας την είπαμε και θα την επαναλάβουμε...


"Να αποσυνδέσουμε λίγο πλιζ τη γεύση που αφήνει η απώλεια ενός συμπαθητικού ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους του. Ας την αποσυνδέσουμε από τις προσωπικές πτυχές της ζωής του που δε μας αφορούν και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τις συμπαθούμε εξ επαγωγής.

Η μήπως είναι τόσο δύσκολο τελικά να αντιλαμβανόμαστε το αυτονόητο; Και το αυτονόητο είναι πως από τη στιγμή που ο ...ρόλος δεν καθαγιάζει τις επιλογές, καλό θα ήταν να μην προβάλλονται οι επιλογές με τρόπο που να δηλητηριάζουν τους ρόλους. Κατανοητό;

Αυτό είπαμε... Σ αυτό επιμένουμε... Και όση υποκρισία και αν επιστρατευσετε, αυτό δε θα αλλάξει. Όσο προκαλείτε τοσο θα σας ξεφωνίζουμε. Τελεία και παύλα.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top