Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο που «ανέβασαν» από το νησί - Εμβλημα της «One Nation» είναι ο υψωμένος δείκτης του χεριού, έμβλημα των πιστών μουσουλμάνων...


Πολλές είναι οι Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις οι οποίες τους τελευταίους μήνες βρίσκονται στη Λέσβο, βοηθώντας τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που καταφθάνουν κάθε μέρα στο νησί.


Μία από τις οργανώσεις που κατέφτασαν στο νησί το τελευταίο διάστημα είναι και η ΜΚΟ, «One Nation». Η "φιλανθρωπική" αυτή οργάνωση με έδρα το Λονδίνο, έχει, ωστόσο...
προκαλέσει έντονο προβληματισμό τις ελληνικές διωκτικές αρχές αλλά και στους κατοίκους της Μυτιλήνης.


Ο λόγος είναι βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ της στο facebook η οργάνωση, έμβλημα της οποίας είναι το έμβλημα των πιστών μουσουλμάνων, ο υψωμένος δείκτης του χεριού. Την κίνηση αυτή κάνουν, μάλιστα, πολύ συχνά on camera, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους!

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, μαζί με άλλα ανάλογα που η οργάνωση στον προσωπικό της λογαριασμό, φαίνονται μέλη της οργάνωσης εν πλω, με φουσκωτό σκάφος, στο θαλάσσιο στενό μεταξύ Σκάλας Συκαμνιάς και τουρκικών ακτών να υποδέχονται βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες και να τους καθοδηγούν στα αγγλικά πώς και σε ποιο μέρος της ακτής να κατευθυνθούν.


Στη συνέχεια τους απευθύνουν τρεις φορές στα αραβικά τον ισλαμικό χαιρετισμό «Αλλάχου Άκμπαρ» -δηλαδή ο Θεός είναι μεγάλος- για να λάβουν ισάριθμες φορές την ανάλογη απάντηση.Φωτογραφία από το προφίλ της οργάνωσης στο facebook


Επίσης, εκτός από μέλη της «One Nation», στο σκάφος υπάρχουν και μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης TEAMHUMANITARIAN, την οποία και κατονομάζουν επιβραβεύοντάς την δημόσια για την καλή συνεργασία.


Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ σε χαμηλό ύψος και ακριβώς πάνω από τη σωστική λέμβο με τα μέλη των ΜΚΟ, πετά ελικόπτερο της δύναμης της Frontex στο νησί!


Μέλη της ΜΚΟ «One Nation»

Σε άλλα βίντεο της οργάνωσης στην ίδια σελίδα στο Facebook παρουσιάζονται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από τη λειτουργία της οργάνωσης στη Λέσβο, στο δεκαήμερο που χωρίς την έγκριση του οιουδήποτε επιχειρούσε.


Για παράδειγμα εντυπωσιάζουν οι σκηνές διανομής νερού σε πρόσφυγες και μετανάστες που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από το λιμάνι -στους οποίους αρνούνται να δώσουν νερό αν δεν το παραλάβουν με το δεξί τους χέρι, απόδειξη του ότι είναι καλοί μουσουλμάνοι. Στη σελίδα της «One Nation» έχουν ανέβει επίσης φωτογραφίες μελών της πάντα με την κιτρινοπράσινη μπλούζα τους, ακόμα και φωτογραφίες τους από την υπαίθρια διαθρησκειακή προσευχή για τα θύματα των ναυαγίων που πραγματοποίησε ο Δήμος Λέσβου στη Μυτιλήνη.


Ένα από τα μέλη της «One Nation»

Επισημαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει εντονότατη αντίδραση από τις ελληνικές αρχές, αλλά και τις τοπικές αρχές στη Λέσβο, για το ανεξέλεγκτο της δράσης των ΜΚΟ στο νησί.


Βίντεο: Μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης χαιρετούν τους πρόσφυγες φωνάζοντας «Αλλαχου Ακμπαρ
Άλλο ένα βίντεο της οργάνωσης από τη Λέσβο

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top