Η Βασιλική Κατριβάνου, για άλλη μια φορά, κατάφερε να γίνει επίκεντρο της προσοχής,καθώς υπέπεσε σε γκάφα ολκής. Συγκεκριμένα η βουλευτής Β” Αθηνών κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης ζήτησε να υπάρξει τροπολογία η οποία θα ευνοήσει…τους παιδόφιλους. To αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης ήταν ότι η κ. Κατριβάνου κατά πάσα πιθανότητα, δεν γνώριζε […]
Συντάκτης: I.Λ


Η Βασιλική Κατριβάνου, για άλλη μια φορά, κατάφερε να γίνει επίκεντρο της προσοχής,καθώς υπέπεσε σε γκάφα ολκής. Συγκεκριμένα η βουλευτής Β” Αθηνών κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης ζήτησε να υπάρξει τροπολογία η οποία θα ευνοήσει…τους παιδόφιλους.

To αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης ήταν ότι η κ. Κατριβάνου κατά πάσα πιθανότητα, δεν γνώριζε το περιεχόμενο της τροπολογίας με την οποία ζητούσε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νικόλαο Παρασκευόπουλο να καταργήσει το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα το οποίο προβλέπει τις κυρώσεις για την παρά φύση ασέλγεια και σε ανηλίκους!

Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη τροπολογία, προξένησε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης, απεθυνόμενος στην κ. Κατριβάνου να πει: «Κυρία Κατριβάνου, δεν γνωρίζετε νομικά. Λέτε για το αρ. 347 ότι δεν συντρέχει λόγος εξειδικευμένης ρύθμισης. Ποιο είναι όμως το προστατευόμενο υλικό; Μήπως συνδέεται με την παιδοφιλία και την πορνογραφία ανηλίκων;»

parapolitika

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top