Από την Ειδομένη με το πρώτο λεωφορείο για την Αθήνα. Αφού οι αρχές των Σκοπίων αρνήθηκαν να περάσουν στη χώρα τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι τους πέταγαν πέτρες η εύκολη λύση για την κυβέρνηση η οποία με τις εγκληματικές πολιτικές της δημιούργησε το πρόβλημα ήταν η γνωστή: Προώθηση στην περίφημη ενδοχώρα, δηλαδή στην Αθήνα.

Κομβόι με λεωφορεία αυτή την ώρα κατευθύνεται από τα σύνορα πίσω στην Αθήνα γεμάτα με λαθρομετανάστες από διάφορες χώρες (οι αρχές δεν έχουν καν ιδέα από πού κατάγονται) για εγκατάσταση στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβο Ντο (εκεί πάνε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου).

Το πρώτο λεωφορείο έφτασε αργά το απόγευμα και ακολουθούν δεκάδες άλλα ακόμη.

Φυσικά περιττό να τονιστεί πως όταν η περίφημη «δομή» (η ανόητη λέξη που εφεύρε η κυβέρνηση για να εξωραΐσει τα «στρατόπεδα» της ΝΔ) του Φαλήρου γεμίσει οι άνθρωποι αυτοί θα φύγουν από εκεί για να εγκατασταθούν σε σπίτια συμπατριωτών τους (λαθρομετανάστες από 101 χώρες σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ έχουν συγκεντρωθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια) και στη συνέχεια να λάβουν τις μόνιμες άδειες παραμονής έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την παροχή ιθαγένειας.

Και μέσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά, σχεδόν με φανατική προσήλωση τον παραμικρό έλεγχο των θαλασσίων συνόρων σε σημείο που να βάζει σε σκέψεις και τον πλέον ουδέτερο παρατηρητή για το ποιες μπορεί να είναι οι πραγματικές της προθέσεις απέναντι στον ελληνικό λαό.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, της δεύτερης πράξης του εποικισμού. Η κατάσταση δυστυχώς δεν έχει επιστροφή. Η Ελλάδα αλλοιώνεται δημογραφικά με δραματικούς ρυθμούς και τα εφιαλτικά αποτελέσματα θα τα βιώσουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια.Οι «πρόσφυγες» «επί το έργον» στα σύνορα με τα Σκόπια. Αυτοί έρχονται στην Αθήνα μετά την απαγόρευση εισόδου τους στην ΠΓΔΜ

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top