Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν στο συμβούλιο του ΟΗΕ, στα τέλη Σεπτέμβρη τα χώνει γερά…

Ένα βίντεο που δεν έδειξε ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό μέσο μαζικής ανενημέρωσης.


''Σπείρατε ανέμους θερίζετε θύελλες... που τις πληρώνει δυστυχώς πάντα ο απλός κόσμος. Πληκτρολόγησα μέρος της ομιλίας του Β. Πούτιν στον ΟΗΕ γιατί αξίζει να διαβαστεί...
Τώρα τα κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τις σωρούς αθώων πολιτών είναι τουλάχιστον υποκριτικά! Όλοι σας ξέρατε τι θα συμβεί...αλλά για σας μερικοί ακόμα νεκροί δεν είναι τίποτα μπροστά στα σχέδιά σας..άλλωστε άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα...έτσι???


ΠΟΥΤΙΝ: "Αντί να έρθουν μεταρρυθμίσεις, οι επιθετικές παρεμβάσεις κατέστρεψαν ανηλεώς εθνικούς θεσμούς και τρόπο ζωής. Αντί για το θρίαμβο της δημοκρατίας και της προόδου έχουμε βία, φτώχεια και κοινωνική καταστροφή. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για το δικαίωμα της ζωής. Δεν μπορώ να μην ρωτήσω αυτούς που προκάλεσαν αυτή την κατάσταση: Τώρα συνειδητοποιείτε τι κάνατε? Φοβάμαι πως δεν θα απαντήσει κανείς. Οι πολιτικές που βασίζονται στην αλαζονεία και την πεποίθηση ότι κάποιοι εξαιρούνται ποτέ δεν εγκαταλείφθηκαν.
Τώρα είναι προφανές ότι με την δυναμική που δημιουργήθηκε σε κάποιες χώρες της Μ.Ανατολής και της Αφρικής προέκυψαν περιοχές αναρχίας που άρχισαν να γεμίζουν με εξτρεμιστές και τρομοκράτες. Χιλιάδες πολεμούν κάτω από το λάβαρο του λεγόμενου ισλαμικού κράτους.
Μέσα τους και πρώην ιρακινοί στρατιωτικοί που τους πέταξαν στο δρόμο μετά την εισβολή στο Ιρακ το 2003. Πολλοί στρατεύονται και από τη Λιβύη. Μια χώρα που καταστράφηκε μετά την παραβίαση της απόφασης του Συμβ. Ασφαλείας του ΟΗΕ του '73 και τώρα μπήκαν στους ριζοσπαστικούς και μέλη της λεγόμενης "μετριοπαθούς" Συριακής αντιπολίτευσης που στηρίζουν οι Δυτικές χώρες. Πρώτα εξοπλίζονται και εκπαιδεύονται και μετά στρατεύονται στο λεγόμενο ισλαμικό κράτος. Το ίδιο το ισλαμικό κράτος δεν προέκυψε από το πουθενά. Σχηματίστηκε σαν εργαλείο εναντίων ανεπιθύμητων καθεστώτων.

Όταν εδραιώθηκε στο Ιρακ και τη Συρία το ισλαμικό κράτος επεκτείνεται ενεργά και σε άλλες περιοχές. Επιδιώκει κυριαρχία στον ισλαμικό κόσμο. Και όχι μόνο εκεί. Έχει σχέδια να πάει και παραπέρα. Η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη. Με αυτές τις συνθήκες είναι υποκριτικές και ανεύθυνες οι μεγαλόφωνες δηλώσεις για την απειλή της τρομοκρατίας διεθνώς, όταν παραβλέπονται οι πηγές που χρηματοδοτούν και στηρίζουν τρομοκράτες. Συμπεριλαμβάνω τη διακίνηση και το παράνομο εμπόριο όπλων.
Είναι εξίσου ανεύθυνη η προσπάθεια χειραγώγησης εξτρεμιστικών ομάδων για να επιτευχθούν πολιτικοί στόχοι με την ελπίδα ότι θα αντιμετωπισθούν ή θα εξοντωθούν αργότερα. Σε όσους το κάνουν αυτό, θα ήθελα να πω... κύριοι.. έχετε να κάνετε με σκληρούς και ανάλγητους ανθρώπους.. αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι πρωτόγονοι ή ανόητοι. Είναι εξίσου ευφυείς με σας... και δεν ξέρετε ποτέ ποιός χειραγωγεί ποιόν.
Τα πρόσφατα στοιχεία για τη μεταφορά όπλων στη μετριοπαθή αντιπολίτευση είναι άριστη απόδειξη. Πιστεύουμε πως η απόπειρα να κάνετε παιχνίδι με τρομοκράτες δεν είναι μόνο κοντόφθαλμη αλλά και επικίνδυνη. Το αποτέλεσμα θα είναι η δραματική αύξηση της τρομοκρατικής απειλής"

Στο βίντεο που ακολουθεί και έχει μεταφράσει η γνωστή σε όλους μας VASOULA


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top