Θυμάστε το 2010 που ο Γ. Παπανδρέου για να μας οδηγήσει στα μνημόνια και το ΔΝΤ ότι «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες;».

Θυμάστε ότι οι δανειστές τοκογλύφοι για να εξαθλιώσουν τους Έλληνες και να φάνε την περιουσία τους τζάμπα έλεγαν ότι «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες»;

Θυμάστε τον περιβόητο Σόιμπλε που μας αποκαλούσε κάθε δεύτερη μέρα «τεμπέληδες»; Όλοι έλεγαν ψέματα για να μας βάλουν στα μνημόνια και να ξεπουληθεί η Ελλάδα στους τοκογλύφους. Σήμερα ο ΟΟΣΑ (οργανισμός οικονομικής συνεργασίας και ανάπτυξης) αποκαλύπτει επίσημα ότι «οι Έλληνες είναι στην 4η θέση των πλέων εργατικών λαών παγκοσμίως.

Ο ΟΟΣΑ λαμβάνει υπόψη την πλήρη, μερική απασχόληση, υπερωρίες, εποχικούς υπαλλήλους.

Στην τέταρτη θέση των πιο εργατικών λαών παγκοσμίως βρίσκονται οι Έλληνες, όπως προκύπτει από τη σχετική λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) λαμβάνοντας υπόψη την πλήρη/μερική απασχόληση, τις υπερωρίες, τους εποχικούς υπαλλήλους, καθώς και άλλους παράγοντες.

Με βάση τη νέα έκθεση του ΟΟΣΑ, το Fortune υπολόγισε τις ώρες εργασίας εβδομαδιαίως. Οι Έλληνες εργαζόμενοι, λοιπόν, βρίσκονται στην 4η θέση της λίστας των χωρών με 39,27 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Στην 1η θέση κατατάσσονται οι Μεξικανοί με 42,85 ώρες, στη 2η οι Κοσταρικανοί με 42,62, στην 3η οι Κορεάτες με 40,85 και στην 5η οι Χιλιανοί με 38,27 ώρες την εβδομάδα.

Όσον αφορά τις τελευταίες χώρες της λίστας, στην 32η βρίσκονται οι Γάλλοι με 28,22 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο, στην 33η οι Δανοί με 27,62, στην 34η οι Νορβηγοί με 27,44, στην 35η οι Ολλανδοί με 27,40 και στην 36η θέση βρίσκονται οι Γερμανοί με 26,37 ώρες εβδομαδιαίως.

Νομίζω μετά την επίσημε αποκάλυψη του ΟΟΣΑ νομιμοποιούμαστε να τους αποκαλέσουμε επιεικώς «αλήτες».-Τι λέτε;

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top