Σηκωθήκατε το πρωί και αμέσως νιώσατε τα συμπτώματα. Πονόλαιμος, καταρροή, μάτια που κλαίνε. Μάλλον δεν την «γλιτώσατε» και όπως φαίνεται θα προστεθείτε στη μακριά λίστα των ανθρώπων που υποφέρουν από κρυολόγημα αυτό το φθινόπωρο. 
Μπορείτε όμως να δράσετε τάχιστα και να προλάβετε την ταλαιπωρία λαμβάνοντας την εξαιρετικά νέα, φυτική, δραστική και κυρίως ελληνική θεραπεία από βότανα και αιθέρια έλαια που φύονται στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Ο λόγος για το «Κρητικό Ίαμα», τις κάψουλες με την ισχυρή αντιική δράση, το οποίο διατίθεται εδώ και λίγες μέρες στα φαρμακεία.

Η ιδέα ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια, όταν επιδημιολογικές παρατηρήσεις σε περιοχές της Κρήτης έδειχναν ότι οι άνθρωποι που κατανάλωναν αφεψήματα συγκεκριμένων βοτάνων είχαν πολύ χαμηλή νοσηρότητα και μικρότερες επιπτώσεις κρυολογήματος ή γρίπης. 
Η μελέτη των ερευνητών του Πανεπιστημίου Κρήτης δημοσιεύτηκε στο διεθνούς κύρους βιοϊατρικό περιοδικό Lancet. 
Η ευεργετική δράση επιλεγμένων αρωματικών βοτάνων στις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού οδήγησε τους ερευνητές στο επόμενο βήμα. Μέσα από πολυετείς δοκιμές, η έρευνα ανέδειξε ένα συνδυασμό αιθέριων ελαίων από 3 αρωματικά βότανα, Coridοthymus Capitatus, Salvia Fruticosa και Origanum Dictamnus, σε συγκεκριμένες αναλογίες, μέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,που λειτουργεί συνεργικά. Ακολούθησε κλινική δοκιμή σε ασθενείς με συμπτώματα ιώσεων του αναπνευστικού, με ευεργετικά αποτελέσματα.

Ο καρπός της πολυετούς αυτής έρευνας των διακεκριμένων ερευνητών του Πανεπιστημίου της Κρήτης, κ. Χρήστου Λιονή, Καθηγητή Γενικής Ιατρικής κ ΠΦΥ, κ. Ηλία Καστανά, Καθηγητή Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας, κ. Στέργιου Πυρίντσου, Αναπληρωτή Καθηγητής Βιολογίας και κ. Γεώργιου Σουρβίνου, Καθηγητή Κλινικής Ιολογίας, που μετουσίωσαν την αυτόχθονη γνώση σε ουσιαστική γνώση, σε συνεργασία με την εταιρείαΟlvos Science, θυγατρική της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Galenica είναι τοCretan IAMA, το οποίο διατίθεται ήδη στα φαρμακεία


Πηγή


http://diulistirio.blogspot.gr/
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top