Το Ισλαμικό Κράτος βάζει στο στόχαστρο και την Ελλάδα (βίντεο)

Στην παγκόσμια συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους, όπως εμφανίζεται στο απειλητικό βίντεο (κάτω) των τζιχαντιστών, συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα (πρώτη, αριστερά, στην δεύτερη σειρά).


Νέο προπαγανδιστικό βίντεο «ανέβασαν» την Τετάρτη στο Διαδίκτυο οι τζιχαντιστές του ISIS με το οποίο απειλούν να πνίξουν στο αίμα τις ΗΠΑ και προειδοποιούν με φονικές επιθέσεις.

Οι ακραίοι Ισλαμιστές κατηγορούν την Βρετανία ότι είναι μέρος του «συνασπισμού των διαβόλων» και την Αμερική για τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Στο νέο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού απεικονίζονται οι σημαίες 60 εθνών, τα οποία, όπως οι τρομοκράτες υποστηρίζουν, αποτελούν μέρος του διεθνούς συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Ανάμεσα στις σημαίες των χωρών που η οργάνωση απειλεί είναι του Καναδά, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας αλλά και της Ελλάδας.

«Αμερική υποστηρίζεις πως έχεις τον πιο ισχυρό στρατό. Μπορεί να έχεις τον αριθμό τον στρατιωτών και τα όπλα, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη θέληση που χρειάζεται», ακούγεται να λέει στο βίντεο ένας τζιχαντιστής.
 
 


 

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top