Μετά την τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή για την απόφαση της ΕΕΑ να τιμωρήσει τον να τιμωρήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη με πρόστιμο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Παπαλάκης πήρε θέση.

Με δήλωση του στο soccerplus, ο ξεκαθάρισε ότι η διαδικασία ήταν άψογη αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού: «Ούτε πρωτοετής φοιτητής της νομικής δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει το αντίθετο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε οτι δεν προτίθεται να παραιτηθεί όπως κάποια ΜΜΕ υποστήριζαν.

Αναλυτικά η δήλωση του:
«Δεν προτίθεμαι και δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Εξεπλάγην με όσα πληροφορήθηκα ότι γράφονται στο διαδίκτυο περί του αντιθέτου, αφού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας και της λήψης της απόφασης ήταν άψογη και προπάντων νόμιμη. Ούτε πρωτοετής φοιτητής της νομικής δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει το αντίθετο.

Παραμένω στη θέση μου για να προσθέσω ένα λιθαράκι προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα που είναι ένας χώρος που νοσεί».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top