Με κομμένα κεφάλια γουρουνιών στην είσοδο του κέντρου υποδοχής υποδέχτηκαν άγνωστοι Ολλανδοί τους πρόσφυγες που θα έφταναν στην πόλη Enschede

«Καλώς ήλθατε στην Κόλαση». Αυτό ήταν το μήνυμα των Ολλανδών που τη νύχτα που μας πέρασε αποφάσισαν να «υποδεχτούν» τους πρόσφυγες που έφτασαν σε ένα κέντρο υποδοχής Eschmarkerveld κοντά στην πόλη Enschede.

Η φρικιαστική τους πράξη δεν έχει προηγούμενο και έχει σοκάρει ολόκληρη την Ολλανδική -και όχι μόνο κοινωνία- καθώς πέρα από τα «μηνύματα» που περνάει προς τους πρόσφυγες είναι και εντελώς απάνθρωπη σε ότι αφορά τα ζώα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, οι δράστες που παραμένουν άγνωστοι, αναζητούνται όχι μόνο για την συμπεριφορά τους προς τους πρόσφυγες, αλλά και γιατί κατηγορούνται και για εγκλήματα κατά των άτυχων ζώων.


Όπως και να έχει, το περιστατικό αυτό προβληματίζει για την σκληρότητά του και τις ακρότητες που μπορεί να φθάσει ο άνθρωπος όταν πολεμά τον συνάνθρωπό του. Και όπως φαίνεται από το βίντεο, αυτό μπορεί να γίνει παντού, ακόμα και στην Ευρώπη του Διαφωτισμού...

ΒΙΝΤΕΟ

πηγη

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top