Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «Εμπρός«

Σιγά, ο Έλληνας κοιμάται…

Εδώ και δυο δεκαετίες οι Έλλη­νες Εθνικιστές προειδοποιούν. Δεν προφητεύουν, δεν εξαπατούν. Πα­ρατηρούν, και βάσει της λογικής, της διεθνούς εμπειρίας και της ελ­ληνικής σκέψεως, εξάγουν συμπε­ράσματα, και ενθαρρύνουν τον ελ­ληνικό λαό να ενεργοποιηθεί.
Εδώ και δυο δεκαετίες ο ελλη­νικός λαός βυθισμένος στον λουκούλειο οικονομικό λήθαργο, αρνείται να κουνήσει τα βλέφαρά του. Σήμερα, δυο μεγάλοι εχθροί σφίγ­γουν την μέγγενη γύρω από την Πατρίδα μας.

Ο ένας έρχεται από έξω, έχει όμως την βοήθεια του λαδερού καθεστώτος της κομματοκρατίας, τους νεοφιλελεύθερους και τους κομ­μουνιστές, το πλέγμα των ΜΚΟ που κανείς δεν τολμά να ακουμπήσει, και την συνένοχη σιωπή της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία, πλην σιωπηλών φωτεινών εξαιρέσεων, συναινεί στην γενοκτονία των Ελ­λήνων.

Ο άλλος είναι εσωτερικός εχθρός. Είναι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Είναι κυβερνήσεις εκλεγμένες με ψεύτικες υποσχέσεις. Και σε αυτές τις εκλο­γές, όπως και στις προηγούμενες, ο Έλληνας έχει να κλαίγεται πως εξαπατήθηκε. Ναι, εξαπατήθηκε για­τί θέλησε να ξεγελαστεί. Γιατί αυταπατήθηκε πως μπορεί να διατηρήσει ένα status quo που έχει πα­ρέλθει. Γιατί αρνήθηκε να αγωνι­στεί.

Αύριο, η κυβέρνηση που ο ίδιος ψήφισε θα του πάρει το σπίτι που μένει, εάν δεν συνεργαστεί με τους νόμους μιας κυβέρνησης που λογοδοτεί σε τραπεζίτες, που λο­γοδοτούν σε δανειστές, που λογο­δοτούν στην παγκόσμια ελίτ.
Όταν η θηλειά σφίξει τόσο που ο αέρας σταματήσει να περνάει στα πνευμόνια του, θα ξυπνήσει ο Έλληνας; Και θα προλάβει να αντιδράσει πριν το τελειωτικό χτύπημα;

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top