Επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Μέσω αυτής, ευχαριστεί τον πρώην πρωθυπουργό για την παραχώρηση του γραφείου που διατηρούσε εντός της Βουλής και την εγκατάστασή του σε μικρότερο χώρο.

Ο κ. Βούτσης ευχαριστεί τον κ. Παπανδρέου διότι ανταποκρίθηκε στο αίτημα που του απηύθυνε η Βουλή να μετεγκασταθεί, δεδομένης της έλλειψης χώρων στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, ιδίως δε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο, κατά την οποία εισήλθε και όγδοη Κοινοβουλευτική Ομάδα (Ένωση Κεντρώων).

"Είναι αυτονόητο, ότι η Βουλή θα πρέπει να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις πάγιες ανάγκες των βουλευτών και των Κοινοβουλευτικών Ομάδων", επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Βούτσης και προσθέτει πως η μόνη λύση στο πρόβλημα των χώρων εντός του κεντρικού κτιρίου είναι "να συμβάλλουμε όλοι, ιδίως οι πρώην πρόεδροι της Βουλής και οι πρώην πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ώστε όλες οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της παρούσας Συνόδου να μπορούν να ασκούν απερίσπαστα το κοινοβουλευτικό τους έργο".

Η Βουλή απηύθυνε και στον Κώστα Σημίτη αίτημα να παραδώσει το γραφείο των 70 τ.μ. που διατηρεί στο κεντρικό κτίριο και να εγκατασταθεί σε μικρότερο γραφείο ή να μετακινηθεί σε μεγάλο χώρο σε άλλο κτίριο της Βουλής, εκείνος ωστόσο αρνήθηκε πεισματικά να ανταποκριθεί!

Το ίδιο αίτημα, σύμφωνα με πληροφορίες, απηύθυνε η Βουλή και προς τον Αντώνη Σαμαρά, που επίσης αρνήθηκε να παραχωρήσει το γραφείου του έναντι κάποιου άλλου...
Βλέπετε, όλοι οι ...«σωτήρες» του έθνους που μας έφτασαν εδώ που καταλήξαμε, χρειάζονται την άπλα τους...

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top