Στοιχεία –φωτιά περιέχονται στον φάκελο των επίκουρων εισαγγελέων διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση και Αγγελικής Τριανταφύλλου για την υπόθεση Σαββαΐδου. Ιδιαίτερα για τις εταιρείες από την Καβάλα με σημείο αιχμής την μεσάζουσα εταιρεία Gennet Α.Ε.

Η τελευταία είχε και στο παρελθόν, όπως αποκαλύπτεται, περιοριστικά μέτρα εις βάρος της, τα οποία ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν μέσα σε περίπου ένα τετράμηνo.

Η κυρία Σαββαΐδου κλήθηκε από την δικαιοσύνη όχι ως μάρτυρας αλλά ως ύποπτη για υπόθεση τέλεσης του κακουργήματος της απιστίας προς το Δημόσιο και το τελευταίο που θα έπρεπε να κάνει η Κομισιόν και η εγχώρια αντιπολίτευση είναι να κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση για την απόφαση αποπομπής της κυρίας αυτής που και πολύ άργησε...

Η κυρία Σαββαΐδου λοιπόν εκ της θέσεώς της, ως Γενική Γραμματέας Εσόδων φέρεται να «πάγωσε» πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ που επιβλήθηκε σε εταιρία η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση τοκογλυφίας. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικαστικές αρχές ερευνούν το εάν τελικά η κ. Σαββαΐδου, επιχείρησε να «καθαρίσει» και άλλες εταιρίες με τον ίδιο τρόπο. Τα όσα έκανε λοιπόν με τα κανάλια και τους καναλάρχες είναι το λιγότερο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Σαββαΐδου στο παρελθόν υπήρξε αντιπρόσωπος αμερικάνικης εταιρείας «ειδικών» συμβούλων που «συμβούλευαν» εταιρείες και επιχειρήσεις, πώς να ελίσσονται εν ολίγοις των νόμων και των φορολογικών ελέγχων.

Η συγκεκριμένη εταιρεία από την Καβάλα για την οποία κατηγορείται ότι έκανε ως Γενική Γραμματέας Εσόδων αυτή την μεγάλη «χάρη», τότε ήταν πελάτης της αμερικάνικης εταιρείας που προαναφέρθηκε... όταν η κυρία Σαββαΐδου ήταν αντιπρόσωπος αυτής της εταιρείας συμβούλων.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top