Έρχεται πείνα, διχασμός και ίσως αιματηρά επεισόδια. Τα μέτρα που ψήφισε το 80%, είναι τέτοια που οι παλαιότεροι θα νοσταλγήσουμε την οικονομία του 1950. Οι φόροι θα αυξηθούν τόσο πολύ που μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί.
Οι κατασχέσεις για χρέη σε δημόσιο και τράπεζες θα ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες. Οι άστεγοι θα πολλαπλασιαστούν. Η ιδιωτική περιουσία στην ουσία καταργείται και όποιος θέλει να τη διατηρήσει θα πρέπει να την ξαναπληρώσει στο αδηφάγο κράτος.
Οι συντάξεις θα πέσουν κάτω από 360 ευρώ. Και μέχρι το 2022 μια σύνταξη 300 ευρώ θα θεωρείται μεγάλη. Ήδη οι «σοφοί» της κυβέρνησης εισηγούνται τον πρόλογο της καταστροφής.

ΣΟΚ – Σύνταξη πιο κάτω και από τα 700 ευρώ! - Δείτε τα νέα ποσά που θα παίρνουν οι συνταξιούχοι

Οι μισθοί θα φτάσουν σε επίπεδα πείνας. Τα 400 ευρώ θα θεωρείται ένας καλός μισθός. Παιδεία, υγεία και κοινωνική πολιτική θα υποστούν μεγάλο πλήγμα.
Και όλα αυτά για να μη θιγεί ο άθλιος δημόσιος τομέας, που αποτελεί την εκλογική πελατεία των κομμάτων. Αρνούνται να καταργήσουν ακόμη και τις 404 νεκρές υπηρεσίες του δημοσίου, που μας στοιχίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Επαναπροσλαμβάνουν τους κακοποιούς δημοσίους υπαλλήλους (κλέφτες, εκβιαστές, παιδεραστές, μιζαδόρους κ.α.)
Και όλα αυτά με την έγκρισή μας αφού ψηφίσαμε κατά 80% τα κόμματα του ευρωπαϊκού τόξου. Καλά να πάθουμε.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top