ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

"Γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα” «Η Παιδεία υπήρξε ένα από τα μεγάλα θύματα των προηγούμενων μνημονιακών ετών και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να συνεχιστεί, και δεν θα συνεχιστεί, εφόσον στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο ελληνικός λαός ολοκληρώσει την πολιτική ανατροπή που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο» σημειώνει ο βουλευτής Αχαΐας και Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΛ, κ. Νίκος Νικολόπουλος, με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Νικολόπουλος υπογραμμίζει επίσης: «Και η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να καλούνται εκ νέου να βγουν νικητές στα πεδία της γνώσης και του ήθους. Και είμαι βέβαιος πως θα βγουν…

Αλλά αυτό δεν απαλλάσσει εμάς τους πολιτικούς από την μεγάλη μας ευθύνη απέναντί τους και τελικά, απέναντι στο μέλλον της πατρίδας μας. Οι ΑΝΕΛ στην επόμενη Βουλή θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει το τοπίο στην εκπαίδευση. Γιατί όπως λέει και ο στίχος: “υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα”».


Πηγή:  http://www.patrastimes.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top