Ένα ατυχές περιστατικό σε επίδειξη μόδας ήταν η αιτία να προκαλέσει πανικό στα social media και να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για το καλλίγραμμο σώμα της

Ένα ατυχές περιστατικό ήταν η αιτία να προκαλέσει πανικό στα social media και να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για το καλλίγραμμο σώμα της και τα γυμνασμένα οπίσθια τηςΩστόσο, η κοπέλα με το καλλίγραμμο σώμα, που ξεχώρισε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση με θέμα «Νέα Παραλία-νέα πασαρέλα-ελεύθερη έκφραση για ένα ένδυμα», είναι
κτηνίατρος και όχι μοντέλο.

Πρόκειται για την Ειρήνη Μέμου, η οποία παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ, αποφάσισε να στηρίξει τη δημιουργία της ξαδέρφης της και επαγγελματία σχεδιάστριας τσάντων, Μαριάννας Βυθούλκα.«Δεν επιδίωκα να δείξω τα οπίσθια μου στο κοινό. Έγινε χωρίς τη θέληση μου και ντράπηκα πολύ. Ήρθα σε δύσκολη θέση όταν είδα τη φωτογραφία μου στο διαδίκτυο αλλά και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Η απειρία μου σε αυτή τη δουλειά ήταν η αιτία να κυκλοφορήσουν αυτές οι φωτογραφίες οι οποίες, δυστυχώς, επισκιάζουν το σκοπό της εκδήλωσης. Το μήνυμα της επίδειξης μόδας ήταν η ανακύκλωση στη ζωή μας και τα ανακυκλώσιμα υλικά», λέει στο protothema.gr το «μοντέλο» που έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας πως «μάλλον δεν θα ήθελα να ξαναπάρω μέρος σε επίδειξη μόδας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, τα μοντέλα ήταν στην πλειοψηφία τους καθημερινοί άνθρωποι, ενώ τα ρούχα που παρουσίασαν ήταν φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.Το αποκαλυπτικό φόρεμα «Fall in Love», όπως ονομάζεται η δημιουργία που φόρεσε η Ειρήνη Μέμου, είναι μία χειροποίητη έμπνευση της Μαριάννας Βυθούλκα, εξ' ολοκλήρου από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης, αξίας 200 ευρώ. Τα μαλλιά της ήταν στολισμένα από σχοινιά καραβιού, μία πλήρως εναρμονισμένη εικόνα με το χώρο όπου παρουσιάστηκε η επίδειξη μόδας, την παραλία Θεσσαλονίκης. 

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στην ξύλινη εξέδρα, στο κρηπίδωμα της θάλασσας, με επαγγελματίες και ερασιτέχνες σχεδιαστές μόδας, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, ζωγράφους και ανθρώπους του θεάτρου να εμπνέονται στις δημιουργίες τους από την πόλη, τη θάλασσα, τον ουρανό, το φως και τα χρώματα της Νέας Παραλίας.
 
Πηγή:"protothema.gr"
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top