Ο Νίκος Συρίγος γράφει την ΑΛΗΤΕΙΑ να χαρακτηρίζεται σύνταξη το χαρτζιλίκι των 432 ευρώ στους πατεράδες και τους παππούδες μας.
Όταν ο Άδωνις προ καιρού είχε ομολογήσει, άθελα ή ηθελημένα δεν έχει σημασία- άλλωστε χρόνια τώρα πάσχει από… διάρροια στα λόγια- ότι στόχος ήταν η σύνταξη να πάει στα 360 ευρώ συμπληρώνοντας μάλιστα με ενθουσιασμό ότι «εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος με σύνταξη 360 ευρώ το μήνα», ήλπιζα ότι αν άλλαζαν τα πράγματα, αυτό θα ήταν απλά μια ακόμη μπούρδα του Γεωργιάδη. Και τα πράγματα άλλαξαν. Και έχουμε πια Κυβέρνηση-πρώτη φορά-Αριστεράς… Και οι συντάξεις δεν θα γίνουν 360 ευρώ αλλά… 432 ευρώ! Εκεί θέλουν να μας πάνε οι Ευρωπαίοι. Ναι, για να μας σώσουν μια ακόμη φορά. Να στέκεται, ο πατέρας σου κι ο πατέρας μου, ο παππούς σου κι ο παππούς μου, Έλληνα, στην ουρά για να παίρνει 432 ευρώ το μήνα!
Αυτό το λένε σύνταξη, ο Σόιμπλε και η παρέα του, με την ανοχή φυσικά των δικών μας, που αφού αποκοίμισαν το ΟΧΙ στην αγκαλιά του ΝΑΙ, όπως λέει και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, τώρα παρακολουθούν τους ξένους να «καθαρίζουν» τους Έλληνες… Αν πάντως η κυβέρνηση θέλει να είναι έστω ειλικρινής απέναντι στους γέροντες είναι προτιμότερο να τους πει να πάνε να πεθάνουν, από το να τους οδηγεί στην εξαθλίωση. Αυτό θα ήταν ομολογουμένως πιο σεβαστικό από το να τους ξεφτιλίζεις βαφτίζοντας σύνταξη το χαρτζιλίκι…
Yγ. Το βιντεάκι είναι αφιερωμένο στο «μπουμπούκο», που εσχάτως πήρε θάρρος, πιστεύοντας ότι οι Έλληνες έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top