Ο κουζουλός Χανιώτης, που έσπασε τους κανόνες, όπως ανφέρει και το σχετικό hashtag της φωτογραφία, σημειώνει ότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να γίνει όλος αυτός ο χαμός. Άλλωστε δεν το έκανε όλο αυτό για δημοσιότητα όπως επισημαίνει, αλλά για χαβαλέ: «Αυτή η περίοδος είναι διακοπών για εμένα, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 100μ. πρόσθιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης για άτομα με αναπηρία, που πραγματοποιήθηκε στην Σκωτία.

Είχα πάει λοιπόν στα φιλαράκια μου που έχουν το Chania Surf Club και μου έριξαν την ιδέα να κάνω sup (σ.σ. με κουπί). Αμέσως τους ρώτησα αν χωράει το αμαξίδιο, με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μου είπαν να πάω την επομένη. Όταν πήγα δέσαμε με ιμάντες το αμαξίδιο και δοκίμασα να κάνω sup, αλλά δεν έβγαινε. Χωρίς κουπί όμως τα κατάφερνα! Η όλη επιχείρηση είχε ολοκληρωθεί σε 10 λεπτά. Φυσικά, δεν κρύβω ότι αν ήξερα ότι θα είχε τόση απήχηση θα φρόντιζα να βγάλουμε καλύτερες φωτογραφίες και να έχουμε περισσότερο υλικό. 

Περίμενα ότι θα πάρω κάποια Like παραπάνω στο FB, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που έγινε... Κολυμβητής θα παραμείνω, χαβαλέ έκανα στις διακοπές μου! Γι αυτό ελπίζω απ' όλο αυτό να βγει και ένα καλό, δηλαδή όλη αυτή η δημοσιότητα να προσελκύσει κανέναν χορηγό, γιατί έρχεται δύσκολη χρονιά. Προετοιμάζομαι για τους Παραολυμπιακούς του Ρίο και από τον προσεχή Σεπτέμβη θα φύγω από τα Χανιά και θα προπονούμαι στην Θεσσαλονίκη με εξειδικευμένους και διακεκριμένους προπονητές όπως τον Χρυσάνθη Βαγγελακάκη και τον Γιάννη Νάτσιος». 

ΠΗΓΗ:"gazzetta.gr"


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top