ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΠΟΜΠΉΣ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 04.08.2015


Η "ώρα της αλήθειας" έφθασε για τη νέα συμφωνία που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους δανειστές.
Καθημερινά από τις 24:00 έως τις 02:00 τα μεσάνυχτα η εκπομπή KONTRA ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, στο KONTRA, με τον Βουλευτή Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. Νίκο Νικολόπουλο ακούτε και βλέπετε μόνο αληθινές ειδήσεις.

Κανένα από τα μέσα της διαπλοκής δεν τολμά να ακουμπήσει θέματα που θίγουν μεγάλα συμφέροντα κι όμως ο Νίκος Νικολόπουλος, πάει κόντρα στη Mediaκη διαπλοκή…

Στην εκπομπή KONTRA ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, την Τρίτη 4 Αυγούστου, με καλεσμένους τους: κ.κ Παραστρατίδης Θεόδωρος (Βουλευτής Σύριζα), Αγγελόπουλος Παναγιώτης (στέλεχος ΝΔ, Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Δ.Ζωγράφου ), Γιάννης Μοίρας (Γραμματέας ΑΝ.ΕΛ), Κουγιουμτζής Νίκος (Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ), ο εκδότης της εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ Γιώργος Χριστοφορίδης και Βουδούρης Κώστας (οικονομολόγος-BLOGGER scottish-thkame).

O Νίκος Νικολόπουλος επεσήμανε: Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Η «Μαύρη Δευτέρα» δεν θα πρέπει να γίνει «Μαύρος Αύγουστος» με την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για το κλείσιμο της νέας συμφωνίας. Παρά τα «μπρος – πίσω» των δανειστών, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πρέπει να διασφαλίσει το κλείσιμο της συμφωνίας, ώστε αυτή να αποτελέσει ανάχωμα στη ραγδαία επιδείνωση όλων των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας. Η σημερινή συνάντηση των κυρίων Τσακαλώτου και Σταθάκη με το «κουαρτέτο» θα πρέπει να δείξει πως ο δρόμος προς τη συμφωνία είναι ανοιχτός και πως μέχρι τις 20 Αυγούστου είναι εφικτό να έχει κλείσει αυτό το επώδυνο κεφάλαιο. Κάθε άλλη εκδοχή κατάληξης θα σηματοδοτήσει απρόβλεπτες καταστάσεις στην οικονομία που με τη σειρά τους θα επιφέρουν σοβαρές πολιτικές και κοινωνικές παρενέργειες.

Αυτή η ρεαλιστική προσέγγιση για την πραγματική οικονομία θα πρέπει να γίνει από δω και πέρα ο βασικός κανόνας και για την άσκηση πραγματικής πολιτικής.

Αναλύσαμε με τους παρευρισκόμενους την Πρόταση νόμου με την οποία επιχειρείται να ανοίξει ο δρόμος για την αστική δίωξη μελών κυβέρνησης και υφυπουργών, όπως κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Κανένας δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος στην Ελλάδα, που με τις «κομπίνες» και τα δόλια σχέδια των προηγούμενων κυβερνήσεων έφερναν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Ο Νίκος Νικολόπουλος κάθε βράδυ από την συχνότητα του KONTRA «ρίχνει γροθιά στο στομάχι» σε όσους συναίνεσαν και έκλεισαν τα μάτια στην διαφθορά.

Ως πότε ο Ελληνικός λαός θα πληρώνει τα σπασμένα;

Πότε θα αναλάβει δράση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ;

Πως και πότε θα τιμωρηθούν οι ένοχοι;

Οι τηλεθεατές με τις δικές τους απαντήσεις, θέλουν επιτέλους να μπει μια τάξη στην Ελλάδα. Τη χώρα που κάποιοι δεν την σεβάστηκαν, όπως και το λαό της.

Δεν θα κρύψουμε τίποτε, τις απόμενες ημέρες, έρχεται πολυσέλιδη λίστα με βαριά ονόματα που κατάκλεψαν, εσένα… τον Έλληνα φορολογούμενο, εσένα που θέλεις να είσαι τυπικός για να μπορούν κάποιοι να απολαμβάνουν τη χλιδή.

Ονόματα όπως, του στενού, ποιο στενού δεν γίνεται, συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού… Σταύρου Παπασταύρου θα τα δούμε πρωτοσέλιδα.

Τα LEOPARD του Γιάννου Παπαντωνίου τον στέλνουν στον εισαγγελέα… Ποιοι άλλοι θα κάνουν παρέας με τον Άκη Τσοχατζόπουλο;

Κι αυτό είναι μόνον η αρχή…

Μπομπολας και Ψυχάρης ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενώ οι τράπεζες είναι έτοιμες να τους διαγράψουν χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Αβέβαιη είναι η τύχη μερικών από τα ΜΜΕ τους καθώς και όσων εργαζόμενων έχουν μείνει σε αυτά, καθώς τα τελευταία χρόνια απολύθηκαν πολλές εκατοντάδες.

Εμείς κάθε βράδυ θα είμαστε στο KONTRA με τις δικές μας διαδρομές, στα σκοτεινά μονοπάτια θα ρίξουμε άπλετο φως.

Σας το χρωστάμε.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top