Σε ζωντανή σύνδεση από το κανάλι της Βουλής η βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Ραχήλ Μακρή (κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών που αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη) "ισοπέδωσε" τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Η κ. Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η κ. Μακρή είπε ότι η ίδια διαφώνησε για τον κ. Παυλόπουλο. "Δυστυχώς, όταν ήρθε η ώρα για την ψήφιση του προτεινόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας τον ψήφισα παρότι είχα ενστάσεις για το πρόσωπό του και τελικά επιβεβαιώθηκα αλλά αναλαμβάνω τις ευθύνες μου ως βουλευτής», είπε η κ. Μακρή. «Δεν στάθηκε άξιος των προσδοκιών και της ψήφου που του έδωσα». Είπε ακόμα ότι

Η κ. Μακρή συνέχισε λέγοντας ότι «ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει σήμερα μια τέτοια συμπεριφορά και δεν πιστεύω ότι όλο αυτό έχει να κάνει με την εμπλοκή προσώπου της οικογενείας του σε σκάνδαλο με εξοπλιστικά».
Στην συνέχεια διευκρίνισε ότι αναφέρεται στον γιο του κ. Παυλόπουλου και διάβασε μια ερώτηση που είχε καταθέσει στην Βουλή από τον Απρίλιο του 2014 στην οποία καταγγέλλεται ότι εταιρεία που ασχολείται με εξοπλιστικά και στην οποία είναι νομικός σύμβουλος ο γιος του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε προμηθεύσει υλικό σε σχεδόν διπλάσιες τιμές!
Κατά την κ.Μακρή, η ίδια εταιρεία ανέλαβε και την ψηφιοποίηση του Αρχείου του Κων. Μητσοτάκη λαμβάνοντας ένα υπέρογκο ποσό από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου...

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top