ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 6.8.15

Ήρθε η ώρα να βρούμε τους κλέφτες και να τους καθίσουμε στο σκαμνί.


Κάθε βράδυ στις 24:00 μετά τα μεσάνυχτα ο Νίκος Νικολόπουλος με την εκπομπή KONTRA ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας και τα καυτά σκάνδαλα που στην Ελλάδα, το πάρτι των επιτήδειων δεν λέει να τελειώσει…

Το κουαρτέτο στην Αθήνα

Οι Καλεσμένοι της εκπομπής KONTRA ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Τσουκαλάς Δημήτρης (Γ.Γ . Διοικητικής Μεταρρύθμισης )Κανελλάκης Γιώργος (πολιτικός αναλυτής, Μανεσιώτης Νίκος (εκδότης FmVoice), Ντάσκας Γιάννης (δημοσιογράφος ntokoumenta.gr), Λιόντος Θάνος (επιχειρηματίας)

Τοποθετούνται ως προς τις διεργασίες με τους θεσμούς, που συνεχίζονται σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, ενώ αναμένεται να διαρκέσουν έως και το Σάββατο.

Το κουαρτέτο έχει βάλει στο τραπέζι καυτά θέματα, όπως δημοσιονομικά και μακροοικονομικά στοιχεία, όπως και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Οι εκλογές στο ημερολόγιο της κυβέρνησης είναι στην ημερομηνία 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας KONTRA NEWS.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει εσωκομματικό ξεκαθάρισμα;

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές…

Καυτό προβλέπεται το υπόλοιπο του καλοκαιριού με τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΔΟΕ – Οικονομικοί Εισαγγελείς να πραγματοποιούν ελέγχους με σχολαστικότητα, για οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Μεγάλα σκάνδαλα, όπως λίστα Λαγκάρντ – εξοπλιστικά , είναι στο μάτι των αρμοδίων.

Η κάθαρση που ο Ελληνικός λαός αναμένει, για πρώτη φορά, θα υλοποιηθεί, μόνο η σημερινή κυβέρνηση με την διάθεση και τη διαφάνεια, μπορεί ωθήσει τις αρμόδιες Αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη…

Στοιχεία για την επίμαχη Λίστα Λαγκάρντ έχει στα χέρια της η Πρόεδρο στης Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου…
Μέσα στον Αύγουστο, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας δεν αποκλείεται να δούμε τρανταχτά ονόματα να οδηγούνται στην δικαιοσύνη…
Να απασχολήσουν, με δικογραφίες που βρίσκονται ήδη στα αρμόδια όργανα εφοπλιστές και άλλοι επιχειρηματίες που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, όπως γράφει η KONTRA NEWS και κινδυνεύουν με κατάσχεση από το Γερμανικό κράτος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και Βουλευτής Αχαΐας συνεργαζόμενος με τους ΑΝ.ΕΛ. συντονιστής της εκπομπής KONTRA ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, κάθε βράδυ από τη συχνότητα του KONTRA, μεταφέρει τις δικές σας αγωνίες και ανησυχίες στο Μαξίμου, ΝΑΙ το Μαξίμου … ΑΚΟΥΕΙ!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top