Ακόμα ένα όπλο βγάζει από τη φαρέτρα του ο Αλέξης Τσίπρας τη στιγμή που τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες έχουν φουντώσει…
Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στις 2 το μεσήμερι- όπου αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)- συνεδρίαζε στο Μαξίμου η διυπουργική επιτροπή για τη διαφθορά, υπό τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη.
Μάλιστα, το γεγονός ότι η συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής πραγματοποιείται αυτή τη χρονική περίοδο και μάλιστα μία ημέρα αφού ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του μονάδας εκμετάλλευσης στις Σκουριές, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δηλ. κατά πολλούς, δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να πετάξει στο τραπέζι το χαρτί της καταπολέμησης της διαφθοράς και εκτός της Αγροτικής να ανοίξει και νέος… φάκελος.
Όσον αφορά στην πρωτοβουλία του κ. Σκουρλέτη έχει πολλούς συμβολισμούς, καθώς ταυτόχρονα η κυβέρνηση θέλησε να καταδείξει ότι δεν έχει εγκαταλείψει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, αλλά και να αδειάσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης επί επτά μήνες «δεν έκανε τίποτα για τη διευθέτηση ενός θέματος που εντάσσεται ψηλά στην προγραμματική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top