ΔΗΛΩΣΗ

“Οι «κομμώτριες» και οι… δημοσκοπήσεις”
Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Γραμματέας της ΚΟ των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες 2 ημέρες, έκανε το ακόλουθο σχόλιο :

«Oι… «κομμώτριες» των δημοσκοπήσεων που τα τελευταία 5 χρόνια μας έχουν συνηθίσει σε εξεζητημένα «χτενίσματα» επί ερευνών κοινής γνώμης, έκαμαν και πάλι την εμφάνιση τους .

Τούτη τη φορά ομολογουμένως τα «χτενίσματα» τους είναι για «καλλιστεία» .

Από τη μια η δημοσκόπηση της Bild, η οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν διαθέτει ανάδοχο εταιρεία και εντολέα - παρά μόνο ένα κόμμα, που τη γνωρίζει και την επιβεβαιώνει- και, από την άλλη κάποιας εταιρείας που το βιογραφικό της βρίθει επιτυχιών και που πάντα μας κάνει σοφότερους με την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων της. Αξίζει κανείς να ανατρέξει στα αποτελέσματα, που έδιναν στις τελευταίες εκλογές. Εντόπιζαν την διαφορά των δύο πρώτων σε 1 με 2 μονάδες, μια διαφορά που κατέληξε στις 17. Ενώ για τον Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ έδιναν 1.8 αλλά ο λαός του έδωσε τετραπλάσιο σχεδόν ποσοστό.

Ο Ελληνικός λαός όμως γνωρίζει και δεν χειραγωγείται. Αλλά περιμένει κάποια στιγμή η επίσημη Πολιτεία δια των οργάνων της, να βάλει λουκέτο στα δημοσκοπικά «κομμωτήρια» των οποίων τα «κουρέματα» και τα «χτενίσματα» πληρώνονται αδρά στην πλάτη του .


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top