Μια αισιόδοξη ανάσα από το CNN: "Η Ελλάδα ίσως έχει ήδη νικήσει", κούφιες οι απειλές για GREXIT" "Περιμένετε μέχρι την Κυριακή και θα δείτε"Σε δημοσίευμα του, το αμερικανικό δίκτυο CNN εκφράζει την βεβαιότητα του ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήδη κέρδισε στην αναμέτρηση για το ποιός θα κάνει πίσω πρώτος.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα του επικαλείται δηλώσεις του εκδότη γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit», που υποστηρίζει λίγο μετά τις «απειλές» των Ευρωπαίων εταίρων προς την Ελλάδα, ότι είναι ιδιαίτερα «έξυπνο» το παιχνίδι της Ελλάδας και ειδικότερα του Έλληνα πρωθυπουργού, προκειμένου οι Ευρωπαίοι εταίροι να κάνουν πίσω και οι δύο πλευρές να φτάσουν σε μία βιώσιμη συμφωνία.

Είναι πολύ ενδιαφέρον εδώ το γεγονός ότι βασίζεται σε γερμανικό δημοσίευμα για να διαψεύσει γερμανικές πηγές.

Ακόμα, το CNN χαρακτηρίζει «κούφιες» τις απειλές για Grexit των Ευρωπαίων εταίρων και για τον απλό λόγο που πολύς κόσμος δεν το καταλαβαίνει, είναι ότι ακόμα και σε ένα ενδεχόμενο Grexit, η Ελλάδα παραμένει στην Ευρώπη και επομένως θα έχει και πρόσβαση και στα χρήματα. Το μόνο πράγμα που θα αλλάξει θα είναι οι πηγές από όπου θα διατρέχουν τα χρήματα.

Με βεβαιότητα τέλος το μεγαλύτερο Μέσο Μαζικής ενημέρωσης του πλανήτη λέει χαρακτηριστικά «περιμένετε μέχρι την Κυριακή και θα δείτε»
 
Πηγή: http://www.thebest.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top