Ερωτηματικά και υπόνοιες για αποστολή χρημάτων από το εξωτερικό δημιουργεί η προσγείωση μαχητικού Eurofighter και ενός στρατιωτικού αεροσκάφους C-130 στο αεροδρόμιο των Σπάτων την ώρα που οι αρμόδιοι διεμήνυαν ότι τα λεφτά των τραπεζών τελειώνουν σήμερα.

Ειδικότερα, πριν περίπου 15 λεπτά, στις 11:00, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ένα μαχητικό αεροσκάφος Eurofighter. Όπως αποδείχτηκε, το μαχητικό αποτελούσε συνοδεία για το C-130 που προσγειώθηκε λίγο αργότερα. Η προσγείωση στρατιωτικών αεροσκαφών σε πολιτικό αεροδρόμιο είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια και, όπως ήταν φυσικό, το θέαμα τράβηξε τα βλέμματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δύο αεροσκάφη δεν έφεραν ελληνικά διακριτικά κάτι που αποδεικνύει ότι έρχονταν από το εξωτερικό. Άλλωστε, η Πολεμική Αεροπορία της χώρας δεν διαθέτει μαχητικά Eurofighter.

Αμέσως μετά, στην υπηρεσία ασφαλείας του αεροδρομίου σήμανε συναγερμός. Τα δύο αεροσκάφη στάθμευσαν σε απομακρυσμένο σημείο από το terminal του αεροδρομίου ώστε να αποφευχθούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τί συμβαίνει; Μήπως ήρθαν λεφτά όπως είχε γίνει το 2010 με τα τρία C-130 που προσγειώθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας γεμάτα 20ευρα και 50ευρα.

Την ίδια στιγμή, οι αρμόδιοι έλεγαν την περασμένη εβδομάδα ότι τα λεφτά φτάνουν μέχρι σήμερα, Τετάρτη ενώ απόψε λήγει τυπικά και η τραπεζική αργία.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top