Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, νέος Πρόεδρος της Βουλής θα είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος, νυν α' αντιπρόεδρος, όπως αποφασίστηκε από τον Πρωθυπουργό.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που δεν υπουργοποιήθηκε στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και η σχετική ανακοίνωση θα συνταχθεί μόλις βρεθεί η φόρμουλα να φύγει από το αξίωμά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κυρία Κωνσταντοπούλου παρά το γεγονός ότι καταψήφισε τη συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές, δηλώνει ότι δεν παραιτείται. Έτσι, λοιπόν, "χτενίζεται" το Σύνταγμα για να βρεθούν τρόποι να εκπέσει του αξιώματός της με πιθανότερο αυτό της πρότασης μομφής. Βέβαια, δεν αποκλείεται να μεταπειστεί και να υποβάλει την παραίτησή της.

Πέρα από τη μη στήριξή της στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει χάσει, εδώ και καιρό, το σεβασμό των βουλευτών με αποκορύφωμα τις συνεχείς "γιούχες" από την Ολομέλεια στις προσπάθειες της να καθυστερήσει τη συζήτηση για τα νέα μέτρα.

Ο κύριος Μητρόπουλος έχει δοκιμαστεί τις τελευταίες ημέρες με επιτυχία αφού πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων που δεν δυσκολεύει τις διαδικασίες με τις ανούσιες και εκνευριστικές σχολαστικότητες της νυν προέδρου και απολαμβάνει της συμπάθειας των βουλευτών όλων των κομμάτων. Επίοης, με το λεπτό του χιούμορ έχει καταφέρει να αποφορτίσει το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top