Αν ισχύουν τα σενάρια για τη μεγάλη εθνική μπάζα που σχεδίαζαν οι λαφαζανίστας, τότε απογοητευόμεθα. Υπάρχουν πιο φαντεζί τρόποι συλλογικού πλουτισμού
Και θέλανε, λέει, να μπαγλαρώσουν τον Στουρνάρα. Αν είναι δυνατόν! Τι να τον κάνεις τον Στουρνάρα αν τον συλλάβεις; Πόσο να πιάσει στο σκλαβοπάζαρο; Ακόμα κι αν τον πουλήσεις κοψοχρονιά, σε συσκευασία δώρου μαζί με Βενιζέλο, Πάγκαλο, Σημίτη και Χαρδούβελη (συν τον Παπαδήμο, αν ο πελάτης πληρώσει μετρητά), δεν θα πάρεις κάνα σημαντικό ποσόν. Αντε να σου φτάσει για να πάρεις οικόπεδο να παρκάρεις τροχόσπιτο στο Ζούμπερι.

Θέλεις να κάνεις το μεγάλο κόλπο; Τότε να μην ποντάρεις σε φθαρμένο έμψυχο δυναμικό. Να αιφνιδιάσεις. Να κάνεις την απρόσμενη κίνηση. Να προσκαλέσεις εδώ τη Μέρκελ για σουβλάκια και, όταν πάει να φύγει, να κάνεις την κίνηση ματ. Να στείλεις ένα άγημα από ξεμέθυστους νεομπολσεβίκους και να τη συλλάβουν εν ονόματι του στρατάρχου Ζούκοφ, του Λαυρέντη Μπέρια και του Γιώργου Πάντζα (αλήθεια, γιατί δεν έχει παρέμβει τόσο καιρό ο δημοφιλής ηθοποιός;). Προτού καν προλάβουν οι Γερμανοί να συνέλθουν από το σοκ, θα ζητήσεις λύτρα.

Τζιχάντ
Θα βγει στην τηλεόραση ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος, ο οποίος θα εξηγήσει με δικά του λόγια τα κίνητρα της απαγωγής της Γερμανίδας καγκελαρίου. Το ποσόν για την επιστροφή θα ζητήσει στο φινάλε του διαγγέλματος Μάτσιου ο Τσακαλώτος, ο οποίος θα ψαρώσει το ακροατήριο εμφανιζόμενος με βελάδα, παπιγιόν, μονόκλ και βατραχοπέδιλα (να προάγουμε και λιγουλάκι τον τουρισμό μας). Θα αξιώσουμε, συν τοις άλλοις, στο κομβόι με τις νταλίκες που θα μεταφέρουν τα μετρητά των λύτρων να προηγείται μερσεντάρα με τον Σόιμπλε στη θέση του συνοδηγού.

Την παραλαβή θα την κάνει ο Βαρουφάκης, ούτως ώστε αν μας την έχουν στημένη οι Γερμαναράδες να πάει άκλαυτος ο πιο αναλώσιμος όλων. Από την ελληνική πλευρά στα επικίνδυνα σημεία θα βρίσκεται ακροβολισμένη η Τασία Χριστοδουλοπούλου, με μεραρχίες άρτι αφιχθέντων τζιχαντιστών, αποφασισμένων για όλα. Αν όλα πάνε καλά, θα πάρουν το μερτικό τους καθώς και την Τασία, αν θέλουν και αντέχουν και θέλει και η ίδια. Ολα καλά θα πάνε και θα ξεχρεώσουμε κάποτε


ΠΗΓΗ:"dimokratianews.gr"
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top