Νικολόπουλος: Ο λαός θα καθορίσει και θα καθαρίσει το πολιτικό τοπίο

«Το βράδυ της Τετάρτης το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης υπερψηφίστηκε και μάλιστα με μεγάλη μάλιστα πλειοψηφία. Ωστόσο, από σήμερα κρίνεται και η πορεία της κυβέρνησης. Η επόμενη μέρα της συμφωνίας. Η χώρα πρέπει να προχωρήσει, και με τακτικισμούς δεν λύνονται προβλήματα. Το τοπίο πρέπει να καθαρίσει το ταχύτερο δυνατό. Ναι, ίσως οδηγηθούμε σε νέες εκλογές. Ο λαός θα καθορίσει και θα καθαρίσει το πολιτικό τοπίο».


Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αχαΐας και Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις μετά την ψήφιση του ΝΑ που έφερε η Κυβέρνηση στην Βουλή για την συμφωνία με τους εταίρους.

«Ο Αλ. Τσίπρας παραδέχτηκε, ότι έφερε μια συμφωνία που περιλαμβάνει λιτότητα στην οποία δεν συμφωνεί και σκληρές διαρθρωτικές αλλαγές. Μία συμφωνία που ήταν αποτέλεσμα οριακών εκβιασμών για άμεση χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ, για την οποία η χώρα δεν ήταν προετοιμασμένη. Και είναι ώρα για αλήθειες. Να πούμε όλοι ότι εάν η χώρα έβγαινε από το ευρώ θα έπαιζε το παιχνίδι των ξένων και των κερδοσκόπων. Ήταν ξεκάθαρο τον τελευταίο καιρό ότι κανείς μεγαλοκαρχαρίας-δανειστής δεν νοιαζόταν αν θα συμφωνούσαμε ή όχι" τόνισε και συνέχισε: "Κανέναν δεν τον ενδιέφερε η συμφωνία. Όλα ήταν παιχνίδι διπλωματίας και υψηλής στρατηγικής. Μόνος τους στόχος η ανατροπή της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, αυτό και μόνο τους ένοιαζε...»

Tέλος πρόσθεσε: «Ευτυχώς για τη χώρα, παραμένει πληγωμένη αλλά όρθια. Η επιτυχία για την κυβέρνηση δεν είναι οι όροι της συμφωνίας. Αλλά το ότι έπεσαν οι μάσκες και η παγκόσμια κοινή γνώμη κατάλαβε τον ρόλο των ισχυρών της Ευρώπης απέναντι στους λαούς. Είναι εθνικό καθήκον το πολιτικό σύστημα να εκφράσει έμπρακτα την προσήλωσή του στο δρόμο της ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας. Είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε την κόλαση της οικονομικής απομόνωσης». 

Πηγή: http://www.newsbomb.gr

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top