ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Νίκος Νικολόπουλος στον Νίκο Ευαγγελάτο

«ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ»
«Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος προτείνει ως απάντηση στα “τελεσίγραφα” των ξένων δανειστών, την προσφυγή στις κάλπες με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής του, ζητά από τον Αλ. Τσίπρα εκλογές «εδώ και τώρα»… στις 28 Ιουνίου».

Καλεσμένος του δημοσιογράφου Ν. Ευαγγελάτου ήταν στο ραδιόφωνο «παραπολιτικά fm», o Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την δημόσια πρόταση- πρόσκληση προς τον Πρωθυπουργό για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Επίσης με την ίδια ατζέντα μίλησε στα τηλεοπτικά περιφερειακά κανάλια της Δυτικής Ελλάδος Super Β και LEPANDO καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό MAX FM με τους δημοσιογράφους Δ. Χωρίτο, Ν. Ξανάλατο και Π. Μακρή.

Στα σκληρά και επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων, ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε ευθέως, δημοσιοποιώντας το σκεπτικό της απόφασης, που πήρε η Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του, αφού ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι μία απόφαση του ΧΡΙ.Κ.Ε. που δεν «υιοθετεί» ο Π. Καμμένος, ο οποίος προχτές σε συνέντευξη του στη REAL NEWS δήλωσε πως: «δεν υπάρχει λόγος για εκλογές»

Εξάλλου ο Νίκος Νικολόπουλος -ζητώντας διάψευση ή παραίτηση Σαμαρά- επανήλθε στην φοβερή και συγκλονιστική αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, περί της υπονομευτικής στάσης του Σαμαρά, στην κρίσιμη αυτή φάση και της άθλιας παρέμβασης του στον Ζ. Γιούνκερ που τον «τσακώθηκε»- όπως δημοσίευσε η εφημερίδα- γιατί «βοηθά» τον Α. Τσίπρα να κλείσει η συμφωνία.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ…
«Ο Λαός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν θα δεχθούν καμία ΣΥΜΦΩΝΙΑ με την μορφή ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ» απάντησε στην σχετική ερώτηση ορθά και κοφτά ο Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι κατ’ αρχήν το να αποφασίζουν “για σένα χωρίς εσένα” συνιστά βαρύτατη προσβολή για την ίδια την χώρα. Ελπίζω πως οι εταίροι και δανειστές μας, δεν μας θεωρούν περιττούς.

Εάν το σχέδιο της πενταμερούς είναι, όπως πιθανολογείται, τόσον περιοριστικό δηλαδή εάν είναι τόσο abnormal- όπως το αποκάλεσε ο αλαζών και προπετής χερ Σόιμπλε- τότε η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προσφύγει άμεσα στις κάλπες….

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να αποδεχθεί την όποια εκβιαστική «πραγματικότητα».

Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, ακούγοντας την Βουλή των επερχομένων γεγονότων πιστεύουμε, ότι αυτά μας οδηγούν ολοταχώς σε εκλογές στις 28 Ιουνίου.

Ο Λαός πρέπει να απαντήσει αν θέλει «συμφωνία πάση θυσία»… Εάν ναι, τότε θα ψηφίσει ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΠΟΤΑΜΙΔΕΣ και … τότε θα έρθουν όσα μέτρα ζήτησε ο Π. Τόμσεν και αποκάλυψε ο Β. Κορκίδης προχθές στη Βουλή: «300 ευρώ μισθός και σύνταξη, γιατί είσαστε Βαλκάνιοι».

ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ….

Εάν όμως έχει αποφασίσει να υπερασπιστεί την ζωή και την αξιοπρέπειά του τότε…. θα δώσει ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στους Τσίπρα- Καμμένο, προκειμένου να διαπραγματευθούν την μεγάλη και οριστική συμφωνία μαζί και την αναδιάρθρωση του χρέους».

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ακόμη προέβλεψε ότι:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα θα δώσει μια ισχυρότατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στους Τσίπρα και Καμμένο, και έτσι θα πάψουν οι εκτός και οι εντός της χώρας, να ορέγονται αποσταθεροποιήσεις και αποστασίες, όπως ξεδιάντροπα καθημερινά λένε και πράττουν όσοι υπηρετούν το σχέδιο Σαμαρά «Αριστερή παρένθεση».

Με τις εκλογές θα ακυρωθούν οριστικά λοιπόν τα σχέδια της πολιτικής ανωμαλίας, κάτι που θα μεταβάλλει άρδην και την στάση και την βάση των μελλοντικών διαπραγματεύσεων με τους ξένους δανειστές.

Με βάση τις δημοσκοπήσεις και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, επαναλαμβάνω, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα κερδίσουν τις εκλογές, ενώ η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η αξιωματική (η οποία, μετά την ήττα του Ιανουαρίου, αντιμετωπίζει πληθώρα εσωτερικών προβλημάτων) θα μπει σε μεγάλη περιδίνηση και φυσικά θα υπάρξει ανασύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου καθώς και του κρατικού μηχανισμού.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Ο Ν. Νικολόπουλος δεν απέφυγε να τοποθετηθεί και στο σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ καθώς και οι δηλώσεις Σαμαρά στην «ΑΓΟΡΑ»

«Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και ενώ δεχόμαστε απειλές και τελεσίγραφα ο Α. Σαμαράς αγωνίζεται ακόμα να αποδείξει πως είναι πολιτικά ζωντανός σχολίασε καυστικά» ο Ν. Νικολόπουλος και πρόσθεσε:

«Αυτό δεν μπορεί να το κάνει στις “πλάτες” της Ελλάδας, της χώρας την οποία υπηρέτησε ως Πρωθυπουργός. Αυτό δεν θα του το επιτρέψουμε να το κάνει. Δεν μπορεί να παίζει ακόμα παιχνίδια εξουσίας στις “πλάτες” του λαού.

Και ορίστε βρισκόμαστε στην πέμπτη μέρα σήμερα λοιπόν και ακόμα δεν έγινε καμία διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, σύμφωνα με το οποίο ο Α. Σαμαράς… “μάλωσε” τον Z. Γιούνκερ για την πρόθεσή του να δώσει χρήματα στην Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα ισοδύναμα μέτρα. Μου φαίνεται αδιανόητο να θίγεται κατά τέτοιο τρόπο ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε μία τόσο κρίσιμη χρονικά στιγμή και να μην προβαίνει αυτομάτως σε διάψευση.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ…..
Καταλαβαίνω είπε δηκτικά ο Νίκος Νικολόπουλος πως η επερχόμενη προσφυγή στις κάλπες, παράλληλα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία της ΝΔ, εντείνουν το άγχος του Αντώνη Σαμαρά και των αυλικών του και έτσι η αντίστροφη μέτρηση της οριστικής αποπομπής τους από το πολιτικό σκηνικό αυξάνει στροφές.

ΟΙ “ΝΕΚΡΕΣ ΣΚΙΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ… ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ
Πάνω στον πανικό της απελπισίας του o Α. Σαμαράς , προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί από τα μαλλιά του με κωμικοτραγικές συνεντεύξεις, ξεθωριασμένες προτάσεις και δηλώσεις κυριολεκτικά τσόντες, επί των οποίων η κριτική δεν μπορεί παρά να είναι αυστηρά αριστοφανική, όπως άλλωστε είναι και η προτεινόμενη μεγάλη «συμφωνία-τσόντα του Αντώνη Σαμαρά» επιχειρώντας έτσι να υπονομεύσει για ακόμη μια φορά τη διαπραγμάτευση και να αποσταθεροποιήσει την Κυβέρνηση αφού ΟΙ ΝΕΚΡΕΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ… ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ, στην οποία ρητά παραπέμπει στο σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης, το οποίο όμως ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς απέρριψε όσο ήταν ο ίδιος Πρωθυπουργός.

Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Ακούγοντας σήμερα στον A. Πορτοσάλτε και τον υποψήφιο αντίπαλο του Αντώνη Σαμαρά, τον Α. Γεωργιάδη σκέφτηκα: «Πως έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι η τρόικα εσωτερικού είναι πολύ πιο σκληρή από την τρόικα εξωτερικού. Και πως ότι, όσοι στήριξαν την πολιτική τους στην φτωχοποίηση του λαού τρέμουν, μήπως ο Α. Τσίπρας τα καταφέρει, γιατί τότε όλοι αυτοί θα αποτελέσουν νεκρές σκιές του παρελθόντος!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ…. ΣΕ ΡΟΛΟ «ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΥ»- ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥ- ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ….
Επειδή, ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι ένας ακόμη κοινός «τορναδόρος», κινδυνολόγος και υπονομευτής της εθνικής διαπραγματευτικής προσπάθειας, αφού διαπράττει τις καταγγελλόμενες αυτές πράξεις υπό τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαιτείται πλέον, η επιβεβλημένη πολιτική και δικαστική παρέμβαση.

Ηχητικό συνέντευξης Νίκου Νικολόπουλου: «Μετά την συμφωνία...εκλογές»; Parapolitika fm https://youtu.be/nx47NjG_L2E
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top