Μέσω διαρροών ρίχνει το «γάντι» σε όσους τον αμφισβητούν και «δείχνει» έτοιμος να τους διαγράψει
O Αντώνης Σαμαράς, με... χρονοκαθυστέρηση, αποφάσισε να απαντήσει στο (light) «αντάρτικο» που έχει στηθεί από ορισμένους διαφωνούντες στη Ν.Δ., ξεκινώντας «κλεφτοπόλεμο» με απειλές μέσω διαρροών. Οχυρωμένος στη Συγγρού και έχοντας κοντά του τον σκληρό πυρήνα της ομάδας του, δείχνει έτοιμος να θέσει σε εφαρμογή το «κακό σενάριο» για την επόμενη ημέρα της Ν.Δ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την τυφλή σύγκρουση με όσους διαφωνούν με τις επιλογές του.

Φαίνεται ότι το περιβάλλον του και ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός πιστεύουν πως το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών είναι ισχυρό και τρέχουν τώρα να προλάβουν κάθε κίνηση που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ηγετική καρέκλα της Ν.Δ .
Ο κ. Σαμαράς πιστεύει ότι στην πραγματικότητα κανείς από όσους τον αμφισβητούν δεν θέλει σε αυτήν τη φάση να ηγηθεί της Ν.Δ., και γι' αυτό, μέσω συνεργατών του, απειλεί -εμμέσως πλην σαφώς- με διαγραφές.

«Ως εδώ και μη παρέκει... Αρκετά ανεχτήκαμε τέσσερις μήνες τώρα. Δεν θα συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο καθένας και η καθεμιά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους» είναι η ατάκα σε όσους του κάνουν «ανταρτοπόλεμο» από την επομένη της εκλογικής ήττας. Είχε προηγηθεί η «πλάγια» επίθεση στον Κώστα Καραμανλή σε συνέντευξή του στο «Εθνος», στην οποία ο κ. Σαμαράς ανέφερε (πονηρά) ότι κάποιοι λένε πως ο πρώην πρωθυπουργός και μακροβιότερος αρχηγός της Ν.Δ. στηρίζει τον Τσίπρα! Τώρα, ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται έτοιμος να προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κλείνοντας τα μάτια σε όσα καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν διαφορές-σοκ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ.

Η τακτική του προέδρου της Ν.Δ. είναι να κατηγορεί όσους διαφωνούν μαζί του ότι λειτουργούν σαν «νεροκουβαλητές του ΣΥΡΙΖΑ», όπως έκανε εξάλλου και στην παρέμβασή του στο προσυνέδριο της Κρήτης (που και αυτό είχε ελάχιστο κόσμο), στην οποία είχε μιλήσει για κάποιους που παίζουν προσωπικά παιχνίδια σε βάρος της παράταξης!

Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσουν οι αμφισβητίες (Μπακογιάννη, Δένδιας κ.λπ.) και αν τελικά θα σηκώσουν το «γάντι».


ΠΗΓΗ : dimokratianews.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top