Προκειμένου να μάθουν να κάνουν σεξ και να είναι έτοιμες για γάμο
 

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι στις περιοχές Ζάμπια και Μοζαμβίκη της Αφρικής υπάρχουν στρατόπεδα που διδάσκουν σε οκτάχρονα κορίτσια πώς να κάνουν έρωτα προκειμένου να βρουν καλούς γαμπρούς και να παντρευτούν!

Η εκπαίδευση ξεκινά μόλις τα κορίτσια αρχίζουν να έχουν έμμηνη ρήση και σύμφωνα με τους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των παιδιών, η εκπαίδευση περιλαμβάνει ακόμα και την τοποθέτηση μπαστουνιών στα γεννητικά όργανα των μικρών παιδιών.

Αν τα κορίτσια θεωρηθούν από τους εκπαιδευτές ότι κάνουν λάθη, "κόβονται" και δεν βρίσκουν ποτέ σύζυγο για να τις αναθρέψει!

Η πρακτική αποκαλύφθηκε σε μια διεθνή διάσκεψη για τον τερματισμό του γάμου των παιδιών, που πραγματοποιήθηκε στη μαροκινή πόλη της Καζαμπλάνκα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.Ένας επιστήμονας που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους πρακτικές δήλωσε στο συνέδριο ότι πολλές μητέρες αναγκάζουν τα κορίτσια τους να πηγαίνουν με άντρες ακόμα και πριν την έμμηνη ρήση προκειμένου να τους έρθει νωρίτερα!

Ιερέας που βρίσκεται στην περιοχή είπε ότι αν το κορίτσι έχει αποτύχει στη δοκιμασία δεν την επιθυμεί κανένας άντρας.

Οι ηγέτες της Κοινότητας, επίσης, βάζουν πρόστιμο στους γονείς, εφόσον δεν επιτρέψουν στην κόρη τους να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο στρατόπεδο στο οποίο διδάσκεται επίσης η υγιεινή και τα οικιακά καθήκοντα.

Αυτά τα πρόστιμα μπορεί να καταστρέψουν τα οικονομικά μιας οικογένειας οι οποίες συνήθως μένουν σε φτωχές αγροτικές περιοχές, ενώ τα χρήματα που λαμβάνουν, όταν η κόρη τους παντρευτεί προσφέρουν ένα σημαντικό έσοδο!

Η σεξουαλική ηλικία συναίνεσης στη Μοζαμβίκη είναι τα 12 έτη .


Πηγή:  http://www.parapolitika.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top