Πεπεισμένος πως σύντομα Ελλάδα και εταίροι θα φτάσουν σε μια συμφωνία η οποία και θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης αν και όπως σημείωσε κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στο Eurogroup της Δευτέρας.

«Θα αποτελέσει ένα ακόμη βήμα στη σωστή κατεύθυνση για τη επίλυση της ελληνικής οικονομικής κρίσης και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει και έναν σημαντικό κρίκο, για την περίοδο μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος στα τέλη Ιουνίου, που είμαστε σίγουροι ότι θα σηματοδοτήσει την εποχή της ανάκαμψης και της επιστροφής της Ελλάδας στην ανάπτυξη», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης μετά το τέλος της συνάντησής του με τον ισπανό υπουργό Οικονομικών, Λουι Ντε Γκίντος

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι με τον ισπανό ομόλογό του συζήτησαν σε απόλυτη αρμονία, καθώς οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα.

«Μιλήσαμε επίσης για τα τεχνικά ζητήματα, με έναν τρόπο που μας γεμίζει ελπίδες ότι σύντομα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε την διαδικασία που θα οδηγήσει στο τέλος της κρίσης», υπογράμμισε.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top