Έχουμε τονίσει με πλήθος άρθρων μας ότι, η Βοσνία αποτελεί το μεγαλύτερο « εκκολαπτήριο» Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια, από το οποίο κινδυνεύει όλη η Ευρώπη. Όλες ανεξαιρέτως οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της ΕΕ, λαμβάνουν συνεχώς πληροφορίες περί ενεργοποίησης ενός ολόκληρου « στρατού» από ισλαμιστές τρομοκράτες, στην χώρα αυτή. Αυτοί οι τρομοκράτες είναι έτοιμοι να ξεχυθούν στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη , μεταφέροντας την τρομοκρατία μέσα στα σπίτια μας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Nezavisne novine», η Β-Ε διαθέτει μεταξύ 3.000 και 5.000 πιθανών τρομοκρατών, σύμφωνα με τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Σέρβος ειδικός ασφαλείας Πρέντραγκ Τσερανίκ υπενθυμίζει ότι πριν από μερικά χρόνια, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών-Ασφάλειας της Β-Ε Almir Dzuvo επιβεβαίωσε τότε την ύπαρξη στρατοπέδων με περίπου 3.000 πιθανούς τρομοκράτες, αναφέρει σκοπιανό δημοσίευμα .
«Μάλλον ο αριθμός αυτός τώρα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αν λάβουμε υπόψη εκείνους που μεταβαίνουν και επιστρέψουν από τα πεδία των μαχών στην Συρία», δήλωσε ο Ceranikj.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η ουσία του αγώνα κατά της τρομοκρατίας είναι η πρόληψη, η οποία δεν αποτελεί μόνο έργο της αστυνομίας».
Σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, η δυστυχισμένη αυτή χώρα αποτελεί στην ουσία μια γιγαντιαία βάση τρομοκρατών τουλάχιστον από το 1995. Οι Ουαχαμπιστές βρήκαν « τροφή και στέγη» στην Βοσνία το 1995 , δημιουργώντας ισλαμιστικούς «θύλακες», οι οποίοι ελέγχουν τη πολιτική ζωή στην χώρα , και ταυτόχρονα έχουν σχέση με τον ισλαμικό στρατό , την Αλ-Κάιντα αλλά και άλλες οργανώσεις .
Εάν όλοι αυτοί οι Τζιχαντιστές ΕΝΩΘΟΥΝ με τους Αλβανούς εθνικιστές του Κοσόβου, της ΠΓΔΜ, θα αποτελέσουν κυριολεκτικά έναν νέο στρατό από «Όρκ» , ο οποίος θα καταστρέψει τα Βαλκάνια και θα ξεχυθεί στην Ευρώπη.
Η ΕΕ ασχολείται προς το παρόν με την Ελλάδα, τα δάνεια, τα νέα κτίρια της ΕΚΤ στην Φρανκφούρτη, τα υπόλοιπα πιθανόν τα θεωρεί « περιττά». Χωρίς σχέδιο , συνεργασία, κοινή δράση , πληροφορίες και πολιτική βούληση , απλά θα παρακολουθήσουμε σε λίγο διάστημα την « άλωση της Ευρώπης», από τους ισλαμιστές.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top