Και πάνω που αναρωτιόμασταν τι άλλο έχει απομείνει το Ισλαμικό Κράτος να βρει να κάψει, οι τζιχαντιστές απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι πάντα υπάρχει κάτι να κάνουν κάρβουνο.

Αφού έκαψαν όλα τα βιβλία στη Μοσούλη που δεν ήταν ισλαμικά, μεταξύ αυτών και αρχαία χειρόγραφα, έκαψαν όλα τα πακέτα τσιγάρα που μπόρεσαν να βρουν, όλο το αλκοόλ, όλους τους ναργιλέδες, όλα τα μουσικά όργανα που δεν είναι παραδοσιακά, τι τους είχε ξεφύγει μέχρι σήμερα;

Το CD και τα DVD, αυτή την τεχνολογία του «διαβόλου». Και είναι του διαβόλου διότι όσες χιλιάδες βιβλία και να κάψει το Ισλαμικό Κράτος, αυτά μπορούν να διασωθούν σε ένα CD. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, το εάν πουλάνε θρησκευτική τρέλα αυτό είναι για τους αφελείς.

Και μαζί με τα CD έκαψαν και τα DVD, είτε αυτά περιείχαν ταινίες, μουσική ή οτιδήποτε άλλο. Καμιά πληροφορία δεν θα κυκλοφορεί ή θα αποθηκεύεται σε οποιαδήποτε μορφή εάν δεν είναι του… Θεού, δηλαδή όπως εννοεί και εγκρίνει το Ισλαμικό Κράτος τον Θεό. Έναν Θεό «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των τζιχαντιστών για να τον έχουν συμπαραστάτη, μπαμπούλα και μεταφυσικό νταβατζή στην επέκταση της τυραννίας τους πάνω στους ανθρώπους.

Το έργο των τζιχαντιστών είναι χιλιοπαιγμένο στην ανθρώπινη ιστορία τα τελευταία 2.000 χρόνια. Μόνο που δεν περιμέναμε, τον 21ο αιώνα, να το ξαναδούμε…

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top