Τρέμουν στην ιδέα του πιστωτικού γεγονότος και της χρεοκοπίας εντός ευρώ οι βολεμένοι προνομιούχοι των Μνημονίων, επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν να επιβιώσουν στα δύσκολα !!!

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!
Τέσσερις μέρες άντεξε να ζει σαν φτωχή η Gwyneth Paltrow !!!
Η Gwyneth Paltrow άντεξε να ζει σαν φτωχή μόνο για τέσσερις ημέρας, πετώντας λευκή πετσέτα και μη μπορώντας να συνεχίσει να ζει με κουπόνι φαγητού και 31 δολάρια την εβδομάδα, ένα ποσό με ο οποίο επιζούν εκατομμύρια Αμερικανών.

Η Paltrow, τα... άκουσε από τους χρήστες του διαδικτύου μετά την δημοσιοποίηση της απόφασής της να ζήσει σαν φτωχή για μία εβδομάδα, αφού με το ποσό του κουπονιού αγόρασε υγιεινά φαγητά που ήταν σίγουρο ότι δεν μπορούσαν να της δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να περάσει μία εβδομάδα.

Η διατροφική επιλογή της είχε δημοσιοποιηθεί στο Twitter και αν και είχε χαρακτηριστεί σαν ορυχείο βιταμινών, αποδείχτηκε πως είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα, όπως δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει και μία νοικοκυρά που θα ήταν αντιμέτωπη με την δύσκολη καθημερινότητα.

Η Gwyneth Paltrow άντεξε τέσσερις ημέρες, ενώ αρχικά είχε σχεδιαστεί να περάσει μία ολόκληρη εβδομάδα.
"Όπως υποψιαζόμουν τα κατάφερε μόνο για τέσσερις μέρες, αφού έφαγα κοτόπουλο και φρέσκα λαχανικά", έγραψε στο GOOP.

" Η άποψή μου έχει αλλάξει για πάντα γύρο από το το πόσο δύσκολο είναι να τρώνε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα έστω και για λίγες μέρες, με αυτόν τον προϋπολογισμό, τα 47 εκατ. Αμερικανών που ζουν με κουπόνια, κάθε μέρα, εβδομάδα και χρόνο", τόνισε.

Αρχικά πολλοί χρήστες του διαδικτύου είχαν εναντιωθεί με την απόφασή της, γιατί θεωρήθηκε πως αυτή παίζει ένα παιχνίδι, ενώ κάποιοι άλλοι ζουν και επιβιώνουν με κουπόνια, όμως τελικά στόχος της ήταν να αποδείξει ότι είναι δύσκολο να ζήσει κανείς υγιεινά, μην έχοντας του απαραίτητους πόρους.

Σύμφωνα με αρμόδιους, οι περισσότεροι από τα 47 εκατ. των Αμερικανών που ζουν με 31 δολάρια την εβδομάδα, αγοράζουν Κονσέρβες τροφίμων, φυστικοβούτυρο, κατεψυγμένο στήθος κοτόπουλου, βρώμη ή ακόμα και φαστ φουντ που προσφέρουν φθηνό και σε μεγάλη ποσότητα φαγητό.

Για την ιστορία η Paltrow προσπάθησε να επιζήσει με μαύρο ρίζι, μπρόκολο και γλυκοπατάτες sauté.

ΠΗΓΗ
http://www.newmoney.gr/diethni/item/229179-tesseris-meres-antekse-na-zei-san-ftoxi-i-gwyneth-paltrow

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top