Η Ελλάδα πλήρωσε πρόσφατα το ΔΝΤ, το οποίο με τη σειρά του δάνεισε κεφάλαια στην Ουκρανία, τα οποία το Κίεβο έδωσε στην Ρωσία προκειμένου να καλύψει τα χρέη του προ την Gazprom.
Μία «κρυφή» αλλά και απόλυτα ενδιαφέρουσα εξέλιξη, στη διαδρομή των κεφαλαίων που αποπληρώνει η Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανακάλυψε το οικονομικό-χρηματιστηριακό blog, ZeroHedge.
Όπως αναφέρει η «ελληνική κυβέρνηση φροντίζει να επιτεθεί στα αποθέματα των ασφαλιστικών της ταμείων προκειμένου να κατορθώσει να αποπληρώσει το ΔΝΤ, ενώ την ίδια ώρα οι Έλληνες απέσυραν επιπλέον 300 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το Reuters» και συνεχίζει:
«Αντί η ελληνική κυβέρνηση να σχεδιάσει ένα αξιόπιστο Plan B και μάλιστα εκτός ευρωζώνης κάνει τα πάντα για να αποπληρώσει την τρόικα. Αλλά η Ελλάδα πλήρωσε πρόσφατα το ΔΝΤ, το οποίο με τη σειρά του δάνεισε κεφάλαια στην Ουκρανία, τα οποία το Κίεβο έδωσε στη Ρωσία προκειμένου να καλύψει τα χρέη του προ την Gazprom» και ως εκ τούτου τελικώς φαίνεται ότι η Αθήνα χρηματοδοτεί τον… Βλαντιμίρ Πούτιν!
Απ’ ό,τι φαίνεται οι παγκοσμιοποιητές ενοχλούνται από ελληνό-ρωσικές συναλλάγες, ακόμα όταν και αυτές γίνονται από σπόντα. Δεν στέκονται φυσικά στο γεγονός ότι τα λεφτά δόθηκαν από το ΔΝΤ στην φιλοναζιστική κυβέρνηση του Κίεβο.
pygmi.gr

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top