Είχε αρχίσει να γίνεται ύποπτη η σιωπή της κυβέρνησης απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις του Γιάννη Στουρνάρα !!!

Επιτέλους, μετά τις καταγγελίες μας, με τις οποίες ζητάμε ακόμη και σήμερα από την κυβέρνηση να τον οδηγήσει σε παραίτηση, στέλνοντας στη δικαιοσύνη τους σκελετούς του από τις ντουλάπες της Εμπορικής Τράπεζας και των Αθηναϊκών Συμμετοχών του ΧΑΑ το 1999, πήρε μπροστά ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ !!!


ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/blog-post_23.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_2.html
 

Επίθεση Λαφαζάνη στον Γιάννη Στουρνάρα
Για «κινδυνολογικό παραλήρημα» και «ωμή παρέμβαση στην πολιτική ζωή του τόπου», κατηγορεί η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη τον Γιάννη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το iskra:

«O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και η European Real Estate Society (ERES), παίρνει ουσιαστικά θέση υπέρ των δανειστών και των μνημονιακών κυβερνήσεων που υπηρέτησε με θέρμη» αναφέρει χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για «προκλητικές δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ και πρώην μνημονιακού ΥΠΟΙΚ».
«Σε μια κινδυνολογική και ωμή παρέμβασή του στην πολιτική ζωή του τόπου κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία κάλεσε την κυβέρνηση να ακολουθήσει την ίδια μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου... να μην χαθούν οι θυσίες των τελευταίων ετών» σχολιάζει η πλευρά Λαφαζάνη.

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση:

O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και η European Real Estate Society (ERES), παίρνει ουσιαστικά θέση υπέρ των δανειστών και των μνημονιακών κυβερνήσεων που υπηρέτησε με θέρμη.

Σε μια κινδυνολογική και ωμή παρέμβασή του στην πολιτική ζωή του τόπου κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία κάλεσε την κυβέρνηση να ακολουθήσει την ίδια μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου ...να μην χαθούν οι θυσίες των τελευταίων ετών!

«Η αβεβαιότητα αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας και την μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η μακροοικονομική σταθερότητα είναι απαραίτητη συνθήκη για να αυξηθούν όλες οι αξίες, και ειδικά η αγορά ακινήτων, δήλωσε επίσης, όταν η λεγόμενη «σταθερότητα» των προηγούμενων ετών που επικαλούνταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις έπνιξε την οικονομία, εξαθλίωσε το λαό και μείωσε τις αξίες των ακινήτων τουλάχιστον κατά 40%.

Τέλος, ο Γ. Στουρνάρας συνιστά στην κυβέρνηση να συνεχίσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς ως «φάρμακο» για να γίνουν υποτίθεται επενδύσεις.

«Η ταχεία δρομολόγηση και ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιοποίησης (sic!) της δημόσιας περιουσίας, όπως η ανάπτυξη της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, των περιφερειακών αεροδρομίων και των λιμανιών, είναι πολύ σημαντική, καθώς οι συμφωνίες αυτές όχι μόνο προσελκύουν ξένα κεφάλαια, αλλά και θα δώσουν ένα άμεσο θετικό μήνυμα προς τους διεθνείς επενδυτές και τις αγορές», ανέφερε.


ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/politiki/item/52042-iskra-stournaras-epithesh

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top